חבר או עבודה?

siftach

New member
חבר או עבודה?

חבר שלי ואני עובדים באותו התחום אבל המקומות שונים. הבוס שלו רוצה לפטר אותו כי היא לא עושה את העבודה שלו, והציע לבוס שלי שנחנו נתמוך בו לתקופה של כמה חודשים. החבר שלי אמר לי שאני צריך לסרב לעשות זאת מטעמי סולידריות. אני חושב הפוך, וגם אם המצב היה שהוא יעבוד במקומי, לא הייתי מבקש ממנו שיסרב כדי לשמור על מקום העבודה שלי. מה אתם חושבים עלי לעשות?

המוזרה

New member
אני חושבת

שאתה צודק. העובדה שהוא לא עשהאת העבודה שלו, הביאה לפיטוריו (או לפחות לסכנה כזו) עם כל הכבוד לחברות בינכם, אין לו זכות לבקש ממך לנהוג כמותו ולסכן את מקום העבודה שלך. שב דבר איתו ותגיד לו שמקום העבודה חשוב לך וממש לא בא לך למצוא את עצמך מובטל. אני מקווה שיבין.

jessy19

New member
../images/Emo127.gif המוזרה צודקת!

זה שהוא חבר שלך, לא אומר שיש לו את הזכות לבקש ממך לעזוב את העבודה!

dana2909

New member
לא כל כך הבנתי

למה הבוס שלו, שרוצה לפטר אותו, מהסיבה שהוא לא עובד, ולא עושה את עבודתו בכלל בא ומבקש ממך (או מהבוס שלך) דברים כאלה, זה לא מסתדר לי. איזה מן סוג של "המלצה" זו? ואם הוא מציע את זה לבוס שלך, אתה בטוח שיש לך מילה בענין?

siftach

New member
2 סיבות

1. חסכון - הבוס שלו ישלם לנו פחות משהוא משלם לו. 2. אמינות - החבר שלי זרק זין ולא עשה את העבודה שלו כמו שצריך. אני חייב לציין שבכל מקרה בעוד כמה חודשים הוא היה מפוטר, כי כרגע מדובר על עבודה של חפיפה מול גורם שלישי, שזה או החבר שלי או אני יכולים לעשות. בסופו של דבר תוך חצי שנה הוא היה מפוטר בכל מקרה.

למעלה