חברת YES

• פותח הנושא stio
  • פורסם בתאריך

stio

New member
חברת YES

תגידו אתם זוכרים שחברת YES אמרה לכול הלקוחות שאם בחורף הצלחת קופאת ואין קליטה שאנשים יכלו להרתיח מים בקומקום החשמלי, יעלו עם הקומקום לגג וישפכו מים חמים על הצלחת?! אם אני במקרה באמצע סרט מענין, בחוץ קר וגשום, פתאום הופסקו השידורים אז אני ילך להרתיח מים חמים, לעלות על הגג של הבינין ולשפוך על הצלחת?!!?!?!?!?! טוב שהם לא אמרו ללכת ולכסות את הצלחת בשמיכה!

shay2001

New member
רק שתדעו

שכנה שלי עשתה את זה אתמול בלילה כירד גשם והיה מאוד קר והיא קיצרה בכל הבניין את החשמל (מזל שהיא לא התחשמלה... או בעצם חבל!).

okok4

New member
אני גר באזור מאוד קר וגשום

ומעולם לא ביקשו ממני לשפוך מיים חמים על הצלחת. לפעמים שיש גשם חזק הקליטה משתבשת. נכון. אין מה לעשות. זה מעצבן בערך 4 דקות ואז זה עובר. אנחנו לא גרים באלסקה ואין כאן 11 חודשים של חורף. להשמיץ את חברת הלווין בעקבות משהו שבכלל לא תלוי בה זאת ניבזות. תהינו עם יצפאן.

shay2001

New member
או.קיי לא יודע איך זה אצלך

אבל אצל אחי שלו יש yes והוא גר בתל אביב ישנתי אצלו בחורף במשך שבוע וכאשר ירד גשם חזק זה היה פשוט בלתי נסבל!!! כל כמה דקות הקליטה הלכה לגמרי הפיקסלציה והעצירות היו מעצבנות במיוחד (שלא לדבר על קווים אופקיים שהופיעו כאשר ראו איכשהו נורמלי) הקליטה לא הלכה רק למש 4 דקות אלא גם למוחרת שירד גשם הייתה בדיוק אותה בעייה!!! אחי מעצבים צלצל אליהם והם אמרו לו שכנראה מהקור הצלחת התקררה ושכדי לשפר את הקליטה יש לשפוך עלייה מים חמים!... נו באמת... ואני חושב שמיותר לציין שהכבלים לא סובלים מהבעייה הזאת כלל! אגב כן נהנה מאוד עם יאצפן ואתם תהנו משידורים חוזרים של פרייזר ומג´יי לנו שלכם! (לא שהוא גרוע פשוט בארצנו יאצפן עולה עליו ובהרבה!)

Jenkins

New member
אין לא ג´יי ולא פרייזר

יש סופרנוס והמופע של בני משהו... לא עקרוני. בכל מקרה, זה לא נשמע לך קצצצצצצצצצצצצת מטומטם לעשות משהו כזה? אני הולכת להתקשר אליהם ולשאול אותם כי זה הדבר הכי מפגר שיש, לשפוך מים חמים אל תוך הצלחת...

shay2001

New member
זה אפילו יורת גרוע D-:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... שטויות הם יתגברו... אגב מה שאני מאוד אוהב ב Yes מחברות הכבלים זה היצרתיות שלהם... אבל הפעם הם נהיו יותר מדי יצרתיים... לשפוך מים חמים על הצלחת...

קשקוש והשמצות.

נשגב מבינתי מדוע אנש/ים שיש להם כבלים כל כך טורחים להשמיץ השקם וערב את yes למרות שלא טרחו להתחבר אליה (בניגוד לרוב אלו שיש להם יס - שפשוט מאסו בשנים שבזבזו את כספם לריק על הכבלים, כולל כותב שורות אלה). אני רק יכול להעלות השערה שמדובר ברגשי נחיתות..

A.L (boy)

New member
אה...

אז מה גורם לדעתך לאנשים הגיוניים בעלי אפשרות בחירה, לבחור דווקא בדיגיטל?

Jenkins

New member
דווקא סופרנוס זה טופ!

והמופע של בני (היל, נזכרתי) זה לא כזה נוראי. על כל מקרה זה משודר מאוחר (יחסית)... מה שבאסה זה שבמקום וויל וגרייס יש מאד טי.וי. (בלי להעליב, סוזן), ונורא אהבתי לראות וויל וגרייס... טופ! יש בכל מקרה כל יום שלישי.

okok4

New member
אני לא רואה ג´יי לנו../images/Emo31.gif

הבנאדם לא מצחיק והתוכנית שלו פרחונית ומשמימה. אבל קונאן אובריין זאת סיבה מספיק טובה לעבור ללווין. מדובר בגאון.

Jenkins

New member
מסכימה במאה אחוז.

ג´יי לנו זה ייבוש אחד גדול. לעיתים רחוקות הייתי רואה את זה, וגם אז רק את הקטעים שהוא מארח מפורסמים (ראיתי בשביל מפורסמים ספציפים). בעוד שקטע הבדיחות של קונאן בהתחלה הוא 3-4 דקות, של ג´יי לנו הוא 10-15. ושאף אחד לא יגיד לי שזה בגלל שיש לג´יי הומור "מפותח" יותר. לא. זה בגלל שהוא מטומטם ולא יודע איך להכין תוכנית שלא תייגע אנשים, וזה בגלל שמשלמים יותר נראה לי לקווין יובנקס (הגיטריסט) שיצחק מהבדיחות המפגרות שלו.

למעלה