חברת Sega הודיעה כי לא יצא משחק חדש בשנת 2009

sok777

New member
חברת Sega הודיעה כי לא יצא משחק חדש בשנת 2009

חברת Sega הודיעה כי ככל הנראה לא תוציא משחק חדש מסדרת פוטבול מנג'ר בשנת 2009. אתם מבינים מה זה אומר?! לא יהיה FM 2009 כנראה! החברה טוענת שההחלטה התקבלה לאור זיופים רבים של המשחק ואחוז קנייה נמוך מתמיד. לפי מה שנמסר בכתבה באתר חלה ירידה של מעל 30% במכירות המשחק (!). כרגע ישנן מחשבות לגבי הוצאת המשחק וההודעה הרשמית תצא בימים הקרובים כאשר אז נדע אם תשאר ההחלטה שלא להוציא את המשחק החדש של FM 2009 לקראת סוף השנה. אני אישית לא יודע מה לעשות ואיך אחיה בלי זה. אני מציע שנשלח להם מכתב ! מי בעד?

Wild Dancer

New member
1 באפריל. ../images/Emo13.gif

אפשר לעבוד עלי רק פעם אחת היום, וכבר עשו את זה.

G 2

New member
קטע גדול במשחק

SI לא מפסיקים להפתיע. ראיתי גם בפורום של FMIsrael שזה קרה גם לאחרים... אני עם אתלטיקו מדריד, פתאום מקבל הודעה מההנהלה שהיא מחליטה לתת לי סכום נדיב מאוד מאוד לביזבוזים ואיצטדיון חדש. אני בתור קבוצה שלא תגיד לא לכל כך הרבה כסף, מאוד נלהב, ורואה שהאפשרות היחידה להודעה היא ACCEPT. זה כבר היה מוזר קצת בעיניי אבל קניתי את זה כמו ילד קטן. אחרי שלחצתי... SI סופרת עוד קורבן שנפל ברשתה. ואחרי זה שמתי לב שהתאריך במשחק הוא גם 1 באפריל. כנראה זה קורה רק שאתה משחק במציאות ב 1 באפריל וגם במשחק מגיע לתאריך הזה, כי בכל המשחקים הקודמים לא הופיעה הודעה כזאת ב 1 באפריל. חארות

Ylevi

New member
גם שנה שעברה עשיתם את ה"מתיחה" הזאת....../images/Emo201.gif

למעלה