חברת Air Europa

חברת Air Europa

שלום לחברי הפורום.
כקורא קבוע של הפורומים שקשורים לתעופה אני יודע (וכבר נעזרתי בכם בעבר) שיש לחברי פורום זה ידע בלתי נדלה לגבי חברות תעופה, ומאחר ובקיץ זה אנחנו מתכננים לטוס לבילבאו (ספרד) ולחזור ממדריד בחברת AE הייתי שמח לשמוע חוות דעת לגביהם מאחר ולא טסנו אתם בעבר.
בתודה מראש
יהודה הלפרן
כפר בלום

Yuval I

New member
Air Europa

מניח שהטיסה לבילבאו היא דרך מדריד אז תביאו בחשבון הליכה של כ-25 דקות לשער היציאה הפנים ארצי.
&nbsp
בבילבאו יש מסועי מזוודות נפרדים למי שמסר מזוודה באירופה ולמי שהגיע מבחוץ.
&nbsp
טסתי עם החברה הזו בטיסה סדירה. הכל היה כרגיל ללא שום בעיות מיוחדות.

המתמידים

Active member
הי יהודה, לא טסתי עם החברה אבל

הייתי בלב שקט בוחר בה אם מדובר באפשרות הזולה ביותר הקיימת שעונה על האילוצים שלך. בכל חברה אפשר "ליפול" על טיסה לא טובה, אז לא הייתי מסתמך על דיס-המלצות על חברות כאלה ואחרות, ובדיוק מאותה סיבה לא הייתי מסתמך על המלצות חיוביות על חברות כי הן מבוססות על התרשמות ספציפית של אותו נוסע ויתכן שטיסה אחרת של אותה חברה תהיה "נפילה". מקווה שזה עוזר להחלטתך :)

Air Europa, המתמידים

בדרך כלל, אם חברה מסוימת היא באמת גרועה, תהיינה כמה תגובות שליליות. לרוב, אנשים זוכרים יותר חוויות רעות מאשר טובות, לכן אני מניח שחברה זו היא בסדר.
על כל פנים, תודה, ואם יש עוד מי מאנשי הפורום שמכיר את AE אשמח לשמוע.
סופ"ש נעים לכולם.
יהודה.

המתמידים

Active member
מסכים איתך חלקית :) בוא ניקח לדוגמה את החברה שהרבה משמיצים:

הלוא היא אל על. היא אכן ידועה לרעה בקרב הרבה מאוד נוסעים. ועדיין, האם בכל טיסה שלה מובטח שירות רע? ברור שלא. האם בכל טיסה שניה? גם לא. כנראה שאחת ל-5/6 טיסות תיווצר תחושה רעה. אני מהמר, ואני טס המון, עם הרבה חברות זרות, שבכל החברות ממילא אחת ל-5/6 טיסות תיגמר לא טוב מבחינה שירותית. אפילו בחברות מהשורה הראשונה בעולם, לעתים יוצא שאני מתוסכל מכל מיני דברים. זה חלק מעולם התעופה. הבעיה היא כמו שאתה אומר, שאנשים זוכרים ומציינים כשרע. ולכן אני חושב שזה כלל לא משנה מה אנשים אומרים. תגדיר נכון את האילוצים שלך - קונקשן אחד, לא ארוך, טיסה ראשונה קצרה והשניה ארוכה וכו', ואז תאתר את החברה הזולה ביותר שתיקח אותך בין שתי הנקודות האלה. זהו

בכל מקרה תעדכן איך היתה איר אירופה בסיכומו של דבר

למעלה