חברת חשמל שלום

חברת חשמל שלום

שלום, יש לכם תקלה באזור? אין לנו שום דיווח על תקלה. אין לי חשמל ב 2 פילרים, פאזה אחת באחד מהם, לא יודעת כמה פאזות בשנייה. גם לשכנים אין חשמל? מאיפה אני אמורה לדעת את זה, את רוצה שאני אדפוק עכשיו בדלתות שלהם ואבדוק? אני לא יודעת אני בטח שלא. אולי התקלה היא אצלך? מאמי, 2 פילרים, שליש בית מוחשך וגם החצר - נראה לך הגיוני שהתקלה היא פרטית ב 2 הפילרים שלי? בואי נוריד רגע את כל הפקקים כבר עשיתי את זה - לא עזר. אז תעשי את זה שוב. מאמי, נראה לך שעכשיו זה יעבוד אם זה לא עבד לפני שהתקשרתי אליכם? הבת שלי מדווחת שאצל חברה שלה הייתה הפסקת חשמל וזה סודר, אצלנו לא תמתיני רגע.... יבואו לבדוק תוך 3 שעות. חברת החשמל 2012
- תורידו ותרימו את הפקקים, זה מה שיפתור לכם את בעיות החשמל ... בוקר טוב עולם, עוד 5 שעות וקצת לסופ"ש שלי , חלקית נטולת חשמל - אבל עדיין אופטימית
.

Rtitan

New member
נתיך ראשי בחוץ...

אם שליש מהבית שלך מוחשך ושני שלישים לא - סביר מאד שהתקלה היא אצלך בבית ולא אזורית. יש מחות לבית בארון החשמל נתיכים ראשיים "של חברת החשמל". כשהם נשרפים - חברת החשמל אמורה לבוא לתקן את זה. תבדקי שאין לך בעיה אחרת בבית שגרמה לנתיך הזה ללכת לעולמו. כשעברנו לבית שלנו, ממש בערב היום שבו הגענו, הייתה לנו כזו הפסקת חשמל והתברר שיש חוט רופף בארון החשמל בתוך הבית שגרם לבלגן.

טועה

כחשמלאית חצי מוסמכת, עוד לפני שהתקשרתי אליהם בדקתי את הפאזות בארון חשמל, כולן היו תקינות. ברגע שהבעייה היא ב 2 ארונות חשמל נפרדים (אנחנו מחולקים), הבעייה לא יכולה להיות בארונות החשמל אצלי אלא בכבלי החשמל שמגיעים אליהם. מעבר לכך, בהמשך עוד התברר שבלילה הייתה תקלה ביישוב וכנראה שכשהיא תוקנה, פקששו אותנו ועוד כמה בתים.

תקלה שכזו...

רוב הסיכויים שמקורה בשנאי של חח"י שנמצא על אחד מעמודי החשמל. לרוב, סוג כזה של תקלה מצריך החלפת שנאי. סיפור לא פשוט, לא קצר ומצריך סבלנות. ברגע שחח"י תופרט, כולם ייראו מה זה הפסקות חשמל באמת

Rtitan

New member
מרגע שחח"י תופרט...

המשיח יגיע ואז כבר לא נדאג להפסקות חשמל

ברור

תהיה לנו אפליקציה לסמארטפונים להדלקת החשמל כמו הפנס היום איפה הימים של העששית איפה

Rtitan

New member
תשאלי בסניף חב"ד הקרוב...

לגבי אפליקציות להגעת המשיח.

יורד גשם בחוץ !

ועוד לא אישרו את העלאת התעריפים ! בחייך אל תגזימי עם הפינוק שלך

איזה באסה שאפילו את הריח של הגשם אני לא מריחה אין אמת בפרסום אוטריוין לא פותח את האף לא יותר מחצי שעה

תתנחמי ...

הפעם לגשם ממש אין ריח וחוץ מזה שהוא כבר נגמר וזורחת השמש :). הרבה ויטמין סי ובמקום אוטריווין קחי סיר עם מים רותחים וכמה טיפות שמן אקליפטוס עם ראש מכוסה במגבת ... סבתות יודעות טוב יותר
.

אין חיה כזאת

גשם בלי ריח של גשם זה אחד הדברים הטובים שקיימים בחורף ומכפר על הקורררררררררררררררררררררררררררררררררררר בררררררררר

יערית

New member
מאמינה שאחרי שבת

של מנוחה תה ומיטה ומנוחה טובה, נחירייך ייפתחו לריחות שאחרי המבול, זה לזמן קצוב, תתנחמי שאת לא טטרנית

איתך בכל רגע ?

חברת החשמל
. 120 רגעים כאלו עברו, התקלה תוקנה ובא לציון גואל
. כמובן שלא לפני שהם שלחו אליי טכנאי שיבדוק את מה שכבר אמרתי להם בטל' - שהתקלה לא אצלי. עכשיו אפשר לשלם בשקט את תוספת המחיר, יש תמורה .... 2 צוותים שונים בשביל תקלה אחת, ברור שצריך עוד כסף.

למעלה