חברת "וואלה-שופס"

lili22

New member
חברת "וואלה-שופס"

לכבוד רפי גינת יש לי הודעה לגבי הקניון הוירטואלי "וואלה-שופס" בתקופת חודש פברואר לשנה זו בצעתי עסקה בה רכשתי מסלול ריצה בשווי 7,175 ש"ח (המסופק ע"י חברת "אנרג´ים") דרך אחת המכירות הפומביות של חברת "וואלה-שופס". לאחר כמה ימים גיליתי את אותו מוצר במכרז ומפני שבאותו מכרז יכולתי להשיגו במחיר מוזל יותר בקשתי מחברת "וואלה-שופס" לא לשלוח לי את המוצר ולבטל את העסקה (כמובן שאת המוצר לא קיבלתי). נציגי השירות של "וואלה שופס" הודיעו לי כי העסקה תבוטל עד 21 יום מיום הביטול (לפי התקנון של המועצה לצרכן שאף חברת "וואלה-שופס" מפרסמת באתר שלה , עסקה צריכה להתבטל תוך 14 יום לכל היותר) עברו 21 יום ושום עסקה לא התבטלה, חברת האשראי המשיכה לגבות מימני כספים. בסופו של דבר בקשתי מחברת "אנרג´ים" הספקית לשלוח פקס לחברת האשראי שלי המציין כי היא מאשרת שהעסקה בוטלה. קיבלתי מחברת האשראי את כספי שהסתכם בכ-1400 ש"ח לאחר כ-חודשיים מיום ביטול העסקה. ראוי לציין שבמשך כל החודשיים האלו בצעתי המון שיחות עם חברת "וואלה-שופס" וכמה פקסים וטלפונים לחברת האשראי שלי(ויזה כ.א.ל) שלא טיפלה בנושא כראוי וכפי שהיא היתה צריכה לטפל בו. ראוי להתייחסות, תודה

למעלה