חברת החשמל

FIRE 911

New member
חברת החשמל

שמתם לב כשיש ארוע שקשור לחשמל אם זה כבל חשמל קרוע או שרפה בדירה לוקח לפחות חצי שעה לחברת החשמל להגיע למקום. לפי דעתי צריך להקים יחידה של חברת החשמל שיהיו קשורים לכיבוי אש וכל ארוע שצריך את חברת החשמל הכוננים שלהם יבואו. יהיו להם סירנה ומהבהב . אשמח לתגובות בכבוד רב אבנר

fireman

New member
עניין רציני

לחברת חשמל יש את בעיית זמן התגובה לאירועים לא פעם אני מוצאים את ידינו כבולות בכל הקשור בשימוש במים במקרה שריפה בגלל עיכוב בהגעת צוותים של חברת חשמל הדבר הופך לקריטי כאשר מדובר בדליקה במבנה עם חשש ללכודים כאשר מטפה כיבוי לא תמיד יכול לתת מענה אפילו ראשוני במקרה וכל הדירה בוערת קושי נוסף מתעורר בעיקר בדליקות במתקני חשמל שמצריכים ניתוק אזורי מעמוד חשמל ראשי לדעתי צריך להיות לחברת חשמל מספר צוותים שיורשו להנוג כרכבי חירום בעת מקרה חירום בלבד, אבל החשש לדעתי הוא שחברת חשמל עלולה לנצל את מתן הפריווילגיה הזו לרעה בכדי לשפר את זמן התגובה שלהם לכלל העבודות שלהם ולא רק לאירועי חירום או סיוע לשרותי הכבאות ולכן אם אין מי שיכול לאכוף ולפקח על כך אני חושב שהאפשרות היא בלתי מעשית

כבאות בחברת החשמל

מדובר בבעיה מוכרת, וכבר נעשתה פנייה בנושא למר צבי שניר, אחראי כיבוי אש בחברת החשמל לטיפולו בנושא.

זה רעיון, השאלה איך מישמים אותו

אני זוכר לפני כשנה וחצי כבל מתח גבוה נפל על רכב בישוב סמוך לישוב שלי, האישה בפנים לא יצאה ופשוט הייתה בפאניקה, השוטרים שהגיעו למקום לא יכלו לעזור, ורכב כבאות שהגיע, גם לא יכל לעשות כלום, פשוט חיכו כשעה לחברת החשמל. זה לא היה נחמד לראות אותה במצב כזה. משהו לעשות צריך, השאלה מה...

ערן יש פתרון אין מי שיחליט

הפתרון הוא מאוד פשוט יש לצייד את רכבי מחלקת ההשגחה במהבהבים וסירונות ולהכשיר את הנהגים לנסיעת חירום. אך אין מי שיחליט בנושא, למרות שנעשו פניות בעבר לכל הגורמים בדבר, וכנדמה לי מי שהערים קשיים הוא משרד התחבורה ערן זה כמו יתר הדברים שמתנהלים כאן במדינה ,

למעלה