חברת א.מ. המעיין

• פותח הנושא olgat
  • פורסם בתאריך

olgat

New member
חברת א.מ. המעיין

שלום, לפני כחודש ( אולי קצת יותר) הייתה כתבה על חברה שמתעסקת במכירת מסנני מים ובזמן הדרכת אנשי המכירות מאלצת אותם ( לוחצת עליהם) לקנות את המכשיר שהם אמורים לשווק.... השאלה שלי האם מדובר בחברה שנקראת א.מ. המעיין ? לא ראיתי שום תיעוד של תוכניות ישנות ( דבר שנורא חשוב לדעתי) ... אתמול חבר שלי היה בראיון עבודב בחברת א.מ. המעיין והיום הזמינו אותו להדרכות אצלם. הסיפור נשמע לנו מאוד מוכר ורק רצינו לוודא האם באמת מדובר באותה חברה שסיפרתם עליה בתוכנית ?

ginat

New member
א. מ המעיין

אנחנו לא עשינו כתבה על א.מ המעיין, אולי ראית את זה בתוכנית אחרת

olgat

New member
לא עשיתם בכלל כתבה דומה ?

אני זוכרת כתבה על חברה שמוכרת מסנני מים ... זה לא הייתה תוכנית שלכם ? למה אין לכם שום תיעוד באתר של תוכניות ישנות ? זה ממש לא הגיוני... עשיתם תוכנית כל-כך חשובה ואין דרך להעזר בה...,.

ginat

New member
מסנני מים

אם תתני לי שם מדויק של החברה עליה את מדברת, אוכל להגיד לך במדויק אם עשינו על זה כתבה

olgat

New member
זהו שאין לי שם מדויק ...

הסיפור הוא שקראו לחבר שלי לראיון עבודה בחברה א.מ. מעיין... הבן אדם שראיין אותו וכל מה שאמר היה נורא מוכר לו ( עושים הדרכות לאנשים ש"התקבלו" לעבודה ובמהלך ההדרכות מנסים לשכנע לקנות מסננים וכו')... הוא לא היה היחיד שאמר שראה תוכנית דומה בכלבוטק. אז מה שאני שואלת - אולי זה אותה חברה , אבל הם שינו שם ועכשיו מנסים לעשות את זה מחדש? כי כל מה שהוא שמע שם בראיון היה מוגזם ולא אמיתי ( יש לו נסיון במכירות והחברה לא נשמעת אמינה) ...

yaniv002

New member
כנראה אתם מתבלבלים בתוכנית../images/Emo107.gif

בתוכנית "שומר מסך" עם אמנון לוי עשו תחקיר על החברה הזאת, לפי זכרוני.

למעלה