חברתי

Danny Gilad

New member
חברתי

מתי הגייז יפתחו את הראש והעיניים ויבינו שלהיות בארון זה לשחק לידי האויב כי אם החברה מצליחה להגביל ולהרתיע בני אדם מלממש את מיניותם ללא חשש ובגלוי אז ימשיך בדרכו לדכא וכאלה

Danny Gilad

New member
חברתי

כאשר אמרת אנחנו אז בעיקר ''אנחנו'' למה מחוץ לת''א אולי לא שכיח להכיר ככה ברחוב למה וש כ''כ הרבה קוביות צהובות באטרף ולמה צריך מסגרות נפרדות לגייז בכלל? כאילו בכל מקום בלוי בכל עיר בארץ להיות בסביבה שיש סטרייטים וגייז יחד בנוגע לשאלת הזוגיות זה מה שאני ראיתי בפייס ובעבר שהיו רק קבוצות שיחה וכאלה אמרו רוצה זוגיות ואני לא מוצא אז כנראה שיש בעיה

האויב היחיד של אדם זה הוא עצמו

קל מדבר ממרום גילך כאנרכיסט בחברה מתחרדת ומצ'ואיסטית...אתה פשוט לא צריך לחשוב כבר על הקריירה
כמובן שיש את האהבלים שלא מאמינים שהרוב תמיד קובע

יומבו

New member
אתה צודק אבל...

לפעמים האילוצים הם אנשים קרובים שאתה לא רוצה שיפגעו.

אני למשל אבא לילדים.

הילדים שלי לומדים בבית ספר מאוד נורמטיבי ואין שם עוד ילדים שהוריהם חד מיניים או דו מיניים.

אני לא מדבר ולא יוצא מהארון כדי לא להקשות על הילדים שלי אבל מוצא את הדרכים שלי לחשוף את עצמי בחברת אנשים כמוני.

כמובן שכשהילדים כבר גדולים קל יותר לצאת מהארון כי יש להם כלים להתמודד אבל בגיל צעיר זה ממש להעמיד את הילד במצב לא פשוט שאין לו הכלים להתמודד איתו(וכולנו יודעים כמה אכזריים יכולים להיות ילדים אחרים)

למעלה