קבל בלון מזל טוב!
ר רונילי92 New member 8/6/07 #89 מזל"ט! בעע אני לא אעמוד בניהול פורום.. אני בקושי פה.. כל הזמן בבצפר..
ר רונילי92 New member 8/6/07 #99 חוץ ממבחן אחד! שלא היה אמור להיות לנו! מבחן הקבצות באנגלית..........
ר רונילי92 New member 8/6/07 #68 אע! יש לי אינטרנט בבית! אח שלי הגאון הזה! יש יש יש יש יש !!!111 ישיישיישישישישששש
N NetaOnline New member 9/6/07 #133 חח מה? כתבת פה שעוד שבוע יש לך יומולדת ובהודעה אחרת בשרשור כתבת שיש לך היום (כאילו ב8).. מה הקטע?
O OhpR New member 8/6/07 #107 וואו! מזל טוב!!../images/Emo65.gif למרות שזה אולי מוקדם, אבל ככה תקבלי שניי "מזל טוב" אחד עכשיו ואחד ביומולדת, אז מה איכפת לך? בת כמה?
וואו! מזל טוב!!../images/Emo65.gif למרות שזה אולי מוקדם, אבל ככה תקבלי שניי "מזל טוב" אחד עכשיו ואחד ביומולדת, אז מה איכפת לך? בת כמה?
O OhpR New member 8/6/07 #111 חח.. מזל"ט, אז קיבלת את זה? חח.. אמרתי לך מזל"ט ליומולדת בהודעה שכתבת שהאינטרנט שלך סודר.. טעות... (אני באמת מרגישה חבולה..) אבל הבנת, אז זה בסדר... דרך אגב, גמלי יש יומולדת ממש עוד מעט!!! יחי ילדי הקיץ!!!
חח.. מזל"ט, אז קיבלת את זה? חח.. אמרתי לך מזל"ט ליומולדת בהודעה שכתבת שהאינטרנט שלך סודר.. טעות... (אני באמת מרגישה חבולה..) אבל הבנת, אז זה בסדר... דרך אגב, גמלי יש יומולדת ממש עוד מעט!!! יחי ילדי הקיץ!!!
O OhpR New member 8/6/07 #120 חח.. ב: 28 ביולי אהיה בת 15!!! זה לא ממש ממש קרוב, אבל זה קרוב בהתחשב שאני מחכה לו כבר, אממ.. כמה? שנה שלמה?? אבל לא לידאוג, אני לא אשכח לפרסם את זה כאן בפורום!! בעצם, איך אפשר לישכוח???
חח.. ב: 28 ביולי אהיה בת 15!!! זה לא ממש ממש קרוב, אבל זה קרוב בהתחשב שאני מחכה לו כבר, אממ.. כמה? שנה שלמה?? אבל לא לידאוג, אני לא אשכח לפרסם את זה כאן בפורום!! בעצם, איך אפשר לישכוח???