חברתי

הכוונה אלי?

כי אני פתחתי משחק כיפי ברוח הפורום, אומנם אנחנו לא דמויות מעלילת הספר, אך אנו חלק מהפורום. כך שזה קשור. ולשרשר את המשחק בין לחברתי או בין לנצל"שים, די הורס את עניין המשחק, כי הרבה פחות יגיבו, מאשר אם זה היה בשירשור ניפרד. בגלל שזה מעורב אם שיחות אוף פחות אנשים יתחסו לזה, כמו שקרה עם המשחק שאעלה אבי לפני כיומיים בערך, שברגע שזה שורשר לחברתי, המשחק איבד את העניין של האנשים.

ToryMaster

New member
אלייך שרשרתי

אין לנו בעיה עם שרשורי משחקים וזה, באמת שלא, אבל כשהם נפתחים בתדירות כל כך גבוהה זה גורם להצפה של הפורום בתכנים אופטופיקיים במקום כאלו שקשורים לנושא הפורום, וחשוב איזה צביון זה משווה לפורום.

מסכים.

אך רוב המשחקים שהעלו לאחרונה היו יותר אופטופיקיים מאשר בנושא הפורום. ושלי קצת יותר קשור, אך טוב לא משנה, להבא אולי אני אמתין קצת יותר.

אני לא מסכים.

מעצם היותם משחקים - הם אמורים להיות חברתיים. וכולם אמורים לדעת את החשיבות של משחקים, משום שהם מעוררים עוד ועוד את הפורום. תדירות? אפשר להתווכח עלזה.

כן, אבל...

רצוי שיהיו בנושא הפורום, כי אם ירבו במשחקים חברתיים שלא עוסקים בנושא הפורום, אז נושא הפורום נשכח, ואז זה נהיה יותר פורום חברתי מאשר בנושא הארי פוטר. אין שום בעיה במשחק חברתי כשהוא נערך נומר אחד לשבוע או משהו כזה. אבל מישחקים כמו שאני ואתה העלנו שכן יש להם קשר לפורום בצורה עקיפה אם לא ישירה, לדעתי ראויים ליותר במה ממשחק אחד בשבוע. בזה אני מסכים איתך שכמה שיותר ירבו משחקים כאלה, מה טוב.

רונילי92

New member
אמ......

**מכיוון** שהניק שלי לא מקורי.. אני אבחר ב.... נוש.. כי זה חמוד =]

the ror

New member
בחירות שלי...

יש את פיקסית נצחית... יש את mjlk של לב שאני אף פעם לא זוכר מה המשמעות שלו אבל הוא פשוט ומיוחד בעיני. ואם כבר כינויים, מעיין, מה המשמעות של הכינוי שלך?שעה חשבתי ולא מצאתי שום קשר הגיוני בין האותיות למשמעות כלשהי...

אוקיי ../images/Emo11.gif

מי המנהל/ת החדש/ה שמנהל/ת גם את פורום פאנפיקים? זה הפך להיות מטריד שאין לי מושג מי זה.

זאת! זו היא!

אל תעלבי P: אני גרועה ואין לי בכלל אינטואיציה נשית. למנהל הקודם קראתי נקבה כשרק הגעתי לכאן.

הנה את.

שאיה, תגידי לכולם שאין לי ציצים ויש לי ריבועים בבטן. הם לא מאמינים לי, הם רוצים הוכחות - ואת הוכחה חיה לכך!#% נו נו נו...

למעלה