כל הכבוד! 400 שקל?!? כיך לך!! |מחיאות כפיים|
L Looking4CoolName New member 7/6/07 #5 חברתי חסר אייקונים! ../images/Emo12.gif |דורשים-את-נוש-בחזרה-לכתיבת-חברתיים| |נחסם|
N noosh New member 7/6/07 #8 ../images/Emo9.gif אני אכתוב את הבא אני קצת סובלת ממחסור במחשב / בית / זמן לנשום בשבוע האחרון, נקווה שזה ישתפר בשבוע הבא.
../images/Emo9.gif אני אכתוב את הבא אני קצת סובלת ממחסור במחשב / בית / זמן לנשום בשבוע האחרון, נקווה שזה ישתפר בשבוע הבא.
L Looking4CoolName New member 7/6/07 #9 לא מספיק שהיא כחולה - עכשיו היא גם עושקת אותי מינית. ועוד מודה בזהה!#$!#%^% איפה התמימות, איפה? |מת|.
לא מספיק שהיא כחולה - עכשיו היא גם עושקת אותי מינית. ועוד מודה בזהה!#$!#%^% איפה התמימות, איפה? |מת|.
פ פרד וויזלי המקורי New member 8/6/07 #25 ../images/Emo45.gif הגיע הזמן שמישהי תעשה זאת.../images/Emo3.gif נס על נפשי בעוד אבי אחרי עם גרזן בלתי מושחזת בעליל.
../images/Emo45.gif הגיע הזמן שמישהי תעשה זאת.../images/Emo3.gif נס על נפשי בעוד אבי אחרי עם גרזן בלתי מושחזת בעליל.
ר רונילי92 New member 8/6/07 #78 מה זה? מי זה? למה אני לא מעודכנת????? למה אני לא פה אפפעם?? ולמה יש לי מבחן הקבצות באנגלית ביום שני.... למרות שבתכלס סיימנו את תקופת המבחנים ה************ זהו סיימתי לפרוק. אני אשתוק ~שותקת~ ששששש
מה זה? מי זה? למה אני לא מעודכנת????? למה אני לא פה אפפעם?? ולמה יש לי מבחן הקבצות באנגלית ביום שני.... למרות שבתכלס סיימנו את תקופת המבחנים ה************ זהו סיימתי לפרוק. אני אשתוק ~שותקת~ ששששש
L Looking4CoolName New member 8/6/07 #94 זה איל... ה-איל!!! ../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif|סוגד| איל, ילד?
ר רונילי92 New member 8/6/07 #100 לא התכוונתי מי זה דווקא.. איל אל תעלב, אני מכירה אותך .. התכוונתי לפורום......... אני לא פה
L Looking4CoolName New member 7/6/07 #13 רגע, ואני אמור להחזיר? ../images/Emo3.gif ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ מחכים לך, לכי כבר! הכלים והיסטוריה מחכים *לי*!
רגע, ואני אמור להחזיר? ../images/Emo3.gif ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ מחכים לך, לכי כבר! הכלים והיסטוריה מחכים *לי*!