חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

אני בכלל לא אמורה להיות פה... אבל מה לעשות, התמכרויו תזה דבר קשה. אז תדמיינו שאני לא באמת קיימת או משהו? There is no noosh. בכל מקרה. שרשור ה-
של הפורום!!! בסימן: ניל - עשה אותי עץ!!!! או במילים אחרות: Neil makes me a tree, לרגל קבלת הפנים למנהלת החדשה שלנו
. לא קשור, לא משנה. אניוואי, לכאן אתם מוזמנים לשרשר את כל הגיגיכם, חוויותיכם, לבטים, חששות, רעיונות, הצהרות אהבה ושאר זוטות שכאלה, שאינם קשורים לנושא הפורום. ולכן, אתם מתבקשים:
לא לפתוח הודעות חדשות
לא לנצל"ש דיונים קיימים (ובפרט לא את
אנשים) כל הודעה שלא תשורשר כרוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, אתם מתבקשים לסמן בכותרת אם במקרה השתרבבה לכם הודעה הקשורה לספר השביעי:
ספוילר -
תאוריה -
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!
. ובחייאת, נמאס לנו מה"תאוריה מעליי", אנחנו באמת נתחיל למחוק
. שרשור זה קופץ!
. אנא הקפיצוהו במידת הצורך. אם הוא כבר לא קופץ (כי עברו 72 שעות), שלחו מסר לאחת מאיתנו (כמו שעשתה רונילי!), ואנו נפתח חברתי חדש, ואולי אפילו תופיעו פה! יאי!! טוב, עד כאן. שיהיה לילה נפלא

אני מתעלם ממך כבר חודשים.../images/Emo3.gif

סתם, קשה להתעלם ממך, כי את - "נושי נושי." (אם ראית את הסרט בובספוג תביני, זה כמו השיר "בוטי בוטן")

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifלא בוטי בוטן,

גופי גובר. בוטי בוטן זה נשמע פלצני בטירוף
סתאאאם, אתה יודע שאני צוחקת חהחה.

m i a o o

New member
בפרק בעברית שבו הם מוכרים שוקולד

יש אחד שרודף אחריהם כל הפרק וצועק "שוקולד!!!" זה נשמע כאילו הוא צועק "שקר!!!" עברית זה בעע! יש עוד מלא עיוותים מעצבנים, לא רק בדברים האלה.

אני הבנאדם השפוי היחיד ???

אין לי דיגיטל ...(אני יודעת נא לא לצעוק ) וראיתי כמה פעמיים בוב ספוג גם בעברית וגם באנגלית ו(סורי) זו תוכנית אידיוטית לא הבנתי את הפואנטה ובוב ספוג בכלל לא חמוד ...... סלחו לי על הבורות שאני לא מבינה מה אנשים מוצאים בבוב ספוג ...........

רונילי92

New member
בתור אחת..

שלא רואה בובספוגי.... כי זה לא מעניין אותי (אל תאכלו אותי..) לא יודעת מה זה.. אפשר לעבור אז לנושא יותר מעניין....??

mjlk

New member
טוב! אז שתדעו שבמופע הגדול של

סיום שנה אני הולכת לעשות 3 קטעים על תופים! סולו של 26 תיבות "דואט" של 26 תיבות וליווי של גיטרות עאהעאהעה!! ואני לומדת כולה 7-8 חודשים! ^^; איזה כיף ליייי!!!

m i a o o

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo203.gifהשגתי עבודה!!!!../images/Emo203.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

היא אמנם רק לשבועיים ואני בטח לא אקבל על זה הרבה, אבל גם זה משו! יש איש אחד שנוסע לחו"ל לשבועיים וצריך מישהו שיבוא כל יום לתת אוכל, מים ולהחליף את החול של החתולה שלו בבית, ובמקרה הייתי באותו רגע במרפאה הוטרינרית, והטרינרית ידעה שאני מחפשת עבודה, אז היא הציעה לי לעבוד, וברור שהסכמתי! למען האמת עד היום מעולם לא עבדתי, אז זה קצת מפחיד אותי, האחריות הזאת, אבל זה בטח יעבור לי.

למעלה