חברתי

Guid

New member
אתר מעולה!

אני גם מצטרף להמלצה של יעקב. כדאי מאוד לראות/ לשמוע את ההרצאות שיש שם. אחרי הכול, רובנו יהודים! ^^;

The T Shirt

New member
אני בטוח שהם לא מקריבים אנשים..

אולי הם מקרבים אנשים. (משפט ראשון ב'פירוט קצר' - מטרת הארגון הוא (*היא) להקריב אנשים)
יעקב, השעה משפיעה, אה..?

מי שונא את המורה לספרות,יותר ממני??

ב"ה כמה מתאים שהזקנה המקומטת הזאת תכשיל אותי?! היה לי ח-ר-א של מתכונת. בטח קיבלתי 50,אני שונאת שונאת שונאת שונאתתתתתתתתתת! להכשל בספרות. אין לכם מושג כמה. אין לכם כמה זה מסתכל שבמקצוע הכי חזק שלכם אתם נכשלים. שבת שלום

הי מי הרגיז את אליזבת שלי?../images/Emo46.gif

תני לי את הכתובת של המורה הזאת ואני אטפל בה. אני אכריח אותה לקרוא את הספר החמישי בהארי פוטר, חמש פעמים ברציפות.

Guid

New member
ולהגיד לה למצוא משפט מפתח בכל פסקה,

ואת נקודת השיא! וגם את נקודת הקיצון!! אממ.... זה כבר מתמטיקה בעצם... הו, ככה זה כשמשלימים בגרויות... XD

DearPrudence

New member
עברתי מתכונת ראשונה^_^../images/Emo41.gif

בהיסטוריה
דווקא הלך בסד גמור:] חוץ מזה שהתעוררתי ב-8 (!), והייתי צריכה לקום ב-7 (!!) והמתכונת מתחילה ב-8 וחצי (!!!) ופספתי את ההסעה (!!!!) והבית ספר שלי בקצה השני של העיר (!!!!!!!!!!!!!!!!!) מזל שיש את אבא
.

יובי14

New member
ראיתי עכשיו את שודדי הקריבייםם

סרט ע = נ = ק חובה על כולם לראות! חחחח סרט ממש מגניב ואני עדיין מתרגשת.. ג'וני דפ כזה קורעעע..

Dana Argamen

New member
באמת סרט מעולה ../images/Emo13.gif

אבל הסוף כלכך איכזב והעציב אותי
אתם חשובים שיש מצב יהיה סרט המשך ?

יובי14

New member
דווקא אהבתי את הסוף..

ולא נראה לי שיהיה סרט המשך.. כי בעיקרון הכל נגמר.. אין יותר נגד מי להילחם.. וגם ראיתי שמי שעשו את הסרט אמרו שזה טרילוגיה.. אבל אם יהיה המשך זה יהיה מגניב אבל לא נראה לי שהוא יהיה כל כך טוב כמו הקודמים..

למעלה