חברתי

הא, אנחנו עושים תחרות? ../images/Emo4.gif

מצטער לאכזב אותך, את לבד בתחרות. אני לא עושה תחרות עם אפ'חד, כמו שאמרתי.

יובי14

New member
חלום מוזררררר

וסתם הרגשתי צורך לשתף..=] בחלום..: הייתי בסעודת פתיחת השנה בהוגוורטס וכולם חיכו לנאום של דמבלדור ואז כזה פילץ' בא מאחוריו ודמבלדור אומר שהמורה החדש (לא יודעת למה..) זה פילץ' ופילץ' הוא בעצם אחיו האובד ארגוס דמבלדור פילץ' חחח.. ואז פילץ' אומר שהוא לא רוצה להיות מורה והוא כל הזמן צועק זה לא הבית שלי.. (חחח בשלב זה בחלום אני כבר מתפוצצת מצחוק..) ואז פילץ' בורח ודמבלדור מתחיל לשיר you right, i shouldnt care.. וממשיך לשיר את זה.. אחרי השיר אני התעוררתי בצחוקק.. חחחח טוב הייתי צריכה לספר למישו ומכיוון שאחותי שונאת שאני משתפת אותה בחלומות שלי (מה שקורה הרבה..) אז כתבתי את זה פה =]

רונילי92

New member
../images/Emo6.gif חחח ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

גמלי יש חלומות מוזרים.. פשוט אני לא מרגישה צורך לשתף אותם עם אחרים.. ד"א למה את ער בשעה כזאת..???? (מה.. אני היחידה שלא לומדת היום..? כי התבטלה השביתה.. סיפור ארוך למה אני לא לומדת.. ואני לא חולה!)

יובי14

New member
=]

גמאני בדרך כלל לא נוהגת לשתף אבל לא יודעת למה בפתאום רציתי.. =] חחח ואני הייתי ערה בגלל שיש לי אחות קטנה ומעצבנת שצריכה שילבישו אותה וייקחו אותה לביצפר.. ואצלנו אין שביתות.. אנחנו בהסתדרות..

רונילי92

New member
אע..

לנו יש גם בהסתדרות וגם בארגון.. אבל אין לי היום לימודים לא בגלל השביתה (שהתבטלה ד"א) הסברתי פה למה לא הייתה שביתה

Guid

New member
חחחח איזה אדיר...

גם לי היה פעם חלום שהייתי במחילה ושיחקתי קווידיץ` עם הוויזלים. היה קצת קשה לרכב על המטאטא... ^^;

רונילי92

New member
בתור מי שיחקת.? ../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

לא'דעת מה איתכם.. אבל אני לא חולמת על ה"פ בלילות.. אולי אני מספיק מושפעת כדי להיות חברה בפורום.. אבל לא ככה.. אולי רק כשאני קוראת ה"פ לפני השינה.. אפילו שזה לא קורה...
כי אם אני קוראת ה,פ אנ'לא יכולה להירדם =| ^^

Guid

New member
אני גם לא מושפע!

פשוט כשאת קוראת ספר שאת אוהבת וחושבת עליו הרבה אז קורה שאת חולמת עליו... בחלום אני שיחקתי כעצמי, לא כאף דמות מהספר. זה באמת היה כיף... חבל שזה היה חלום...

רונילי92

New member
חח..

קורה לכם פעם שאתם חולמים חלום נורא אמיתי שנורא הייתם רוצים שיהיה אמיתי לגמרי.. ואז אתם מתעוררים בבוקר כולכם בבעסה: "למה החלום הזה לא אמיתי????????????" זה קורה לי הרבה מאוד מאוד מאוד...

רונילי92

New member
יש לי רעיון..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אולי אפשר לפתוח שרשור תמונות של חברי הפורום..? מי שמסכים-->
מי שלא מסכים-->

Dana Argamen

New member
אין בעיה .. :]

אבל אנלא רוצה לפרסם תמונות סתם בפורום, אחרי זה עוד כמה חודשים אני אכנס ואהיה מובכת מזה שכולם יראו ת'תמונות האלה כי אני אחשוב שהן מכוערות
אבל אין לי בעיה לשלוח במסנג'ר למי שרוצה ..

Dana Argamen

New member
עזבי זה בחברתי אז

אף אחד לא ממש רואה את מה שכתבת .. לדעתי תפתחי וזהו ..

רונילי92

New member
השאלה היא אם ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

מישהו בכלל ישים תמונות שלו..? יהיה פדיחה אם לא..

למעלה