חברתי

The T Shirt

New member
'כמה שיותר מהר' - חידון ידע כללי בזמן קצוב

'כמה שיותר מהר' הוא חידון בנושא ידע כללי שעלה זה עתה לרשת מבית היוצר של 'המבוך הוירטואלי' (שזה אומר, אני ואחי) החידון מורכב מ-30 שאלות טריוויה אמריקאיות בנושאים שונים שאת התשובות להן כל אדם צריך לדעת. החידון קצוב בזמן, ולאחר שתתחילו, מונה זמן המוצב בעמוד יתחיל להתקדם. נסו לפתור את 30 השאלות נכון כמה שיותר מהר, ולבסוף, בדקו את מצבכם ביחס לאנשים אחרים. החידון פשוט וקליל, ואת 30 השאלות ייפתור האדם הממוצע ב-2 עד 4 דקות. אין צורך בהכנות מוקדמות מראש או בידע מסוים, וכל אחד יוכל לענות עליו בשלמותו. לינק לחידון: http://vquiz.up.co.il בהצלחה! (אשמח לקבל תגובות מחברי הפורום לגבי המשחק)

מה יא

New member
אני מזה לחוצה בדברים האלה../images/Emo96.gif

יצא לי סביר
אבל לפחות הזיכרון במצב טוב - בפעם השנייה עניתי על הכל נכון בתשובה הראשונה

uw213

New member
יצא לי טוב

אם אני לא טועה היו לך כמה טעיות שם, אני לא בטוח.

uw213

New member
אתה בטוח?

אחת השאלות היא: אבי בן 12, אלי גדול מאבי בשנתיים, ואני קטן מאלי בחמש שנים. בן כמה אני. התשובה צריכה להיות תשע, ולפי המשחק התשובה היא 12.

The T Shirt

New member
השם נבחר בגללך, האמת

בדיוק דיברתי איתך קצת לפני שכתבתי אותה, אז הכנסתי את השם שלך לחידון. 16 לא כך כך הסתדר, אז שמתי 12. עכשיו תוכל להגיד לאנשים "יש על שמי שאלה ב'כמה שיותר מהר'!"

אתה מבין...

הקשר ביני לבין תומר הוא עמוק. רגשי. יש בו משהו משובח. קצת מן האגדות. לא כל אחד זכה לקשר כזה איתי, אתה מבין? יש פה משהו קצת...
ושוב הקול הפנימי עולה: "שתוק!" בסדר,בסדר. ~ממשיך לראות מכושפות~ ~חוזר~ תומר!!!!!!!!!!!111
~בורח~

The T Shirt

New member
רק אל תספר להם על הפעם ההיא ש.. |בורח| ../images/Emo6.gif

מותר לי לברוח? או שכל הזכויות שמורות ל'אבי את אבי בע"מ'? ואל תדאג אבי, אוהב אותך גמכן (אפלטונית, כן...)

אעה, תומר משתף פעולה! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif

שומר על זכות בשתיקה, אבל כמובן שמותר לך לברוח. בוא נברח יחד לאי בודד, ונ@#דיין... אפלטוני, כמובן.

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

מותר לי להתעניין מה זה אפלטוני? [אני וידיד מתעמקים בשאלה כבר ימים רבים ולא מוצאים תשובה. (הוא לא יודע איך להסביר לי)]

A Radcliffe

New member
אהמ../images/Emo129.gif

מעניין למה |מגלגלעיניםשלהמסנג'רשאתהלאמכירכיאיןלךבכלל|

למעלה