חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
אבי!!! אבי!!! כנס שנייה

אנשים אני ממש כועסת! (יוו! למה נקודת לייזר נעצרת על הרקה שלי? אמא[?]) אהמ, יש לי עוד יומיים טקס שורשים, בלה בלה בלה.. עכשיו, אומרים בהתחלה "ערב טוב" בכל מיני שפות. ובפרסית, במקום להגיד ערב טוב הם אמרו משהו כמו "שלל ברכות" (טבריק ארז מיקונם) אבי!!!! תגיד להם!!!! העיקר המורות אומרות שאני סתומה.. כן, בטח.. בני זו***

../images/Emo6.gif

ת'אמת, טבריק אזר מיקונם בהחלט נחשב ל"ערב טוב". נו, לא מילולית לעברית - יש מלא מילים בפרסית שאין להם תרגום לעברית, אבל הפירוש הכללי של המשפט הזה הוא בהחלט "ערב טוב" או.. "שלום".
וצה תרגום מילולי לערבטוב? שאב בה-ח'ייר. ^^

The T Shirt

New member
מאיפה אתה יודע פרסית?!

מה, אני הפרסי היחידי שלא יודע פרסית?

שומו שמיים!

הפרסים משתלטים על הפורום.
ההורים שלי עלו מאירן, אבל אני נולדתי בארץ. המשפחה שלי מדברת פרסית, וזו שפת האם שלי. שמעתי בבית כל המן פרסית, ולמדתי... עכשיו אני מדבר שותף ויש לי 3 שפות כבר בגיל 16. ^^

ואני נראהלי יודעת יותר...

שניה- עברית, אנגלית, ספרדית (די יודעת), צרפתית (לומדת אז זה לא ממש נחשב) וחצי מרוקאית (תמיד טוב ללמוד שפות חדשות בעודך מדברת עם סבתא'לה בטלפון
) וקצת פרסית (האמת שיותר מבינה..
)

אתה פרסי?!?!?!?!

משום מה תמיד בצטיירת בדמיוני כאשכנזי אוהב גפילטע.
טוב לדעת... עכשיו בואו כולנו נסובה לשולחן לאכול גונדי, עם כזה תאדיג קטן מעל, קריספי כזה... ממממ...

The T Shirt

New member
אני אשכנזי? גפילטע פיש?

אני לא אשכנזי (למרות שאין שום דבר רע בליהיות אשכנזי).. ואני לא סובל גפילטע פיש (ויש הרבה דברים רעים בלאהוב את המאכל המוזר הזה).. דיון התפקדות הבא אני אנסה להעלות תמונה ותראי שאני נראה כמו תימני (למרות שאני פרסי!) וממש לא אשכנזי. גונדי זה לא טעים :/ אני בכלל לא אוכל אוכל פרסי. אולי אורז.. אורז נחשב פרסי?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חדשה../images/Emo3.gif

מממ... טוב קראתי את כל הספרים, וכתבתי פה לפני כמה זמן שאלתי משו בקשר יציאה של הספר השביעי ויצאתי קצת סתומה... לא נורא:) ממ.. אני מיכל[י] [מיכל או מיכלי, איך שבאלכם
], בת 14.9 [
], מקיבוץ בצפון.:) אני כל הזמן הייתי שומעת את הספרים מסיפורים של חברה שלי לפני איזה חודש קראתי את כל הספרים בבת אחת וסיימתי את כולם תוך שלושה שבועות והצטערתי שסיימתי אותם כלכך מהר ולא משכתי את זה קצת.. ואני מחכה בטירוף לספר השביעי. זהו.
תקבלו אותי לפורומכם?

The T Shirt

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה מיכלי

(איך את מעדיפה, מיכל או מיכלי?) בכל מקרה, אני תומר, 16 וחצי, חולון. תשתלבי בכיף ושיהיה לך אישפוז נעים אצלנו. מה הקטע עם הניק? אם אני יכול לשאול... (מכשפה קטנה זונה?)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ממ.. כמעט כולם [או בעצם כולם]

קוראים לי מיכלי, אבל איך שבא לך.. אני רגילה למיכלי.D: מה הקטע עם הניק... אה... לאדעת. מכשפה כי זה דבר מגניב, קטנה כי אני קטנה [בגיל יחסית..], וזונה... כי. טוב, חצי מעולם קורא לי זונה... >< האמת שאני ממש אוהבת אותו

ZoHaRoT

New member
בטח שנקבלך!!!!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!
אני זוהר בת 13. תהני לך!

למעלה