חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

The T Shirt

New member
מזל"ט ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת הכי טוב שבעולם. ותאכלי הרבה
ותפוצצי הרבה
ותקבלי הרבה
ותכבי את כל ה
על העוגה (שהוזכרה מקודם)

eyalabodram

New member
יום הולדת שמח בכל זאת

היום רשמית את בת קצת פחות מחצי ממני כך שלפחות זה סיבה לשמוח לא ( אני זקן את לא ) לגבי החברים/חברות אין מחילה או כפרה על עבירה חמורה כל כך כמו שכיחת יום הולדת עגול (5/10/15/20/25/30) ו 15 הוא בהחלט עגול לכן עצה שלי תטיפי לכולם במשך שנה שלמה כדי שחס וחלילה לא ישכחו את יום הולדת 16 שהיא בהחלט יותר חשובה מ 15 אבל מצד שני אל תשכחי שזה רק יום הולדת 15 לא 12/13/16/17/18/20/21/24/25/28/30/40/50/60/70/80/100/120 שהם ימי הולדת הרבה יותר חשובים בכל מקרה המון מזל טוב והמון בלונים של היום ולא של מחר
....
........
....
....
............
....
נ.ב אם אני זוכר נכון יום הולדת מצדיק פתיחת הודעה חדשה בדף הראשי ולאו דווקא בחברתי

DoubleTrouble

New member
מזל שיש פורום....

אל תהיי עצובה לא טוב אם אני לא הייתי זוכר את היום הולדת של אמא שלי היא הייתה רוצחת אותי פעם אחת זה קרה לי איזה סרטים חחח

רונילי92

New member
מזל טוב!

ד"א.. כמה זמן לא כתבתי פה.. היה לי לחץ מטורףףףףף של מבחינם..!! נעימ לחזור =])

NetaOnline

New member
תודה לכולם../images/Emo13.gif

באמת נחמד שיש פורום
בסוף אבא שלי הצליח להוציא אותי מהבית הלכנו למסעדה. אח"כ חברות שלי הלכו איתי לים והיה משעמם אז הלכנו למקום אחר ויצא שהכרתי מלא חברים חדשים (מקווה שהם לא ישכחו את היומולדת הבא שלי
). בקיצור יצאתי מהבאסה והכל הסתדר. בקשר למתנות אני עושה מסיבה עוד כמה שבועות.. מה נראה לכם? שאני אוותר על מתנות?

Guid

New member
מאגלנט הוציאו ספר על השביעי!!

קוראים לו `מה יקרה בהארי פוטר 7` (בערך, ובתרגום חופשי מאנגלית). הם חילקו את הספר לפרקים שבכל פרק הם דנים בנושא בלתי-פתור אחר. הם התייחסו לר.א.ב, לסנייפ וללילי וגם למות דמבלדור. יש גם קטעי מידע נחמדים בין העמודים. זה כל מה שראיתי מעיון של חצי דקה בספר הזה, פשוט קניתי את האסיר מאזקבאן באנגלית ומיהרתי...

Guid

New member
בשמחה הייתי מביא, אבל

אני מתחבר מהפלאפון כרגע... וגם אם הייתי בבית, האינטרנט שלי נדפק משום מה...

רונילי92

New member
../images/Emo12.gifאעע..?

מהםלאפון..? כאילו איימוד..? כי לי יש דור שלישי ואני אפ אפעם לא מצליחה להתחברר

למעלה