חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

יו, אני עייפה, ואני עוד לא קרובה לשינה בכלל (למרות שכבר בישלתי את הפסטה!) אז אקצר: זהו שרשור ה-
של פוורם הארי פוטר - הספר. בשרשור זה אתם מוזמנים לדבר על דא, על הא, אפילו על וא - או במילים אחרות, על כל נושא העולה על רוחכם שאינו קשור לנושא הפורום, כל עוד הוא לא פלילי. אנא, אל תפתחו הודעות אוף חדשות (גם לא עוף
) ואל תנצל"שו דיונים קיימים, ובפרט לא את דיוני
אנשים. שרשור זה קופץ -
- אתם מוזמנים להקפיצו. אם עברו 72 שעות מאז פתיחתו (כלומר, הוא כבר לא קופץ) ושמתם לב שלא פתחנו אחד חדש, וממממש בוער לכם לספר לנו על נפלאות הסופ"ש שלכם - שלחו מסר לאחת מאיתנו, אנחנו כבר נפתח שרשור חדש. כל הודעה המכילה ספוילר לספר השביעי (מידע רשמי שרולינג אשרה) - יש לסמן בכותרת באייקון
. תאוריות יש לסמן באייקון
. אנחנו מוחקות כש:
לא משרשרים / מנצל"שים (אבל אנחנו נוטות לרחם, אז אנחנו מסתפקות בפרצופים כועסים ושרשור בעצמנו, אבל אל תבנו על זה תמיד)
לא מסמנים ספולרים ו/או תאוריות. וכאן אנחנו לא מרחמות!
אז אל תנסו אותנו
. שיהיה לילה נפלא

The T Shirt

New member
ראשון ../images/Emo6.gif

תמיד רציתי ליהיות ראשון בחברתי
עשיתי היום שיעור נהיגה כפול (שיעורים 3,4) והיה גדול! לנהוג זה כיף! לילה נפלא גמלך נועה

אפשר לסגוד לך? ../images/Emo11.gif|תעשה-לי-ילד|

שיו, אני מהזה לא מתעניין בשיעורי נהיגה בכלל. לא התחלתי תיאוריה בכלל. =\ חיפשת אותי באייסי, תומר?

The T Shirt

New member
נהיגה שליטה

חוצמזה, עדיף כבר להיפטר מכל העסק, להוציא רישיון ולהתחיל להעביר את ה-3 חודשים מלווה. וגם אני לא עשיתי עדיין תאוריה. אני אחרוש יום-יומיים בהזדמנות ואעבור את זה. כולם עוברים, זה סתם שטויות. וכן, חיפשתי אותך באייסי - אנחנו צריכים לסכם את הפרטים של ההתערבות, ואני גם צריך לעדכן אותך בנוגע ל'הארי פוטר ישראל' (שמתקדם יפה מאוד, לכל מי שתוהה) בכל מקרה, אני צריך להעביר שיעור פרטי עוד מעט, אז אני אדבר איתך כבר בערב.

שיו,

היה לי היום מתכונת שניה בביולוגיה [מצאתי טעות קטלנית שניה לפני ההגשה!
] ואז 3 שעות של מתכונת במחשבים.
בגרות ביום חמישי הזה, מגן 90 במחשבים. ^^ יאיי. השקעתי בכלל השנה במחשבים?

Konq

New member
איזה בגרות אתה עושה?

אני עושה יחידה בפסקל ושתי יחידות בC# מגישים אותי 100 בפסקל ועל 70 בC# (לא ניגשתי ל2 מבחנים.. סיפור ארוך
) בכל מקרה בהצלחה.

חח, אני עושה רק פסקל.

השכבה שלנו ניצלנו!!##%#@^%@%
כיתות י' של השנה עושים ג'אווה/C/משואחר בתור חובה, כשאצלנו בחרנו בפסקל. משנה הבאה אין דבר כזה בחירה, חייבים לעשות ג'אווה/C/משואחר. בחיי, ניצלנוווו!$%#!
תוכנית הלימודים הזאת לא תקפה לגבינו. ואני עושה יח' 2,3 בפסקל, כששנה הבאה, י"ב, אני ממשיך ל4,5. היחידה הראשונה בפסקל היא בולשיט ברבים. כל המגמה שלי קיבלו מגן 100, וסופי 100.
באמת שטויות. ~מתגעגע ליחידה הראשונה~ היחידה השניה והשלישית מבוססות על הראשונה, אבל ברמה כ"כ מתקדמת ומסריחה, שאני כ"כ שונא את שאלה 10!!$#@%
|חפירה|
בהצלחה גמלך$!#%#$

Konq

New member
לא ניצלתם ולא בטיח... ../images/Emo6.gif

ת'שמע לי, אנחנו לומדים כרגע בתוכנה הכי מתקדמת שיש, אז מה אם זה קצת קשה, אבל הצבא עבר לזה, וכל חברות ההיי-טק עובדת עם זה, תאמין לי שאנחנו הרווחנו ולא אתם, ותקעו לנו את היחידה הזאת בפסקל בגלל שזו שנה ראשונה ולא ידעו מה להכניס לנו, אז דחפו יחידה

DoubleTrouble

New member
תשמע....

ניצא בנקודת הנחה ששתי הצדדים מקנאים אחד בשני זה בגלל החומר הקל וזה בגלל שהחומר תורם המון ואגב אני נדחף בגלל שאני לומד איתו- עם אבי

The Walrus

New member
גם אני ניגש בחמישי

לכל חמשת היחידות!! פסקל, עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. ציון הגשה - 100! נקווה שילך טוב... קיבלתי 98 במתכונת
.

The T Shirt

New member
בנוגע לפסקל מול C#

אני אישית במגמת טכ"ם, זה אומר שאני עושה: 5 יח"ל מדעי המחשב (פסקל. אני ניגש בחמישי ל-2 היחידות האחרונות) 5 יח"ל פרויקט במחשבים, אצלנו זה תכנות בסביבת אינטרנט (אנחנו לומדים C# ומשתמשים ב-Web Developer) 5 יח"ל פיזיקה (שלא קשורות כרגע) באופן כללי, פסקל היא אומנם שפה שקל ללמוד בתור בסיס, אבל היא פשוט גרועה לגמרי. אין בה שום דבר שימושי, וכל הקוד שם בנוי בצורה גרועה. זו שפה ממש ממש ישנה, ואף אחד לא משתמש בה. C#, מהצד השני, היא פיתוח טכנולוגי חדש ומודרני, וכיום C# ו-Java (הם מאוד דומים) נחשבות לשפות הפיתוח המתקדמות בשוק (לצד כמה אחרות.) אני אישית מתעצבן מהעובדה שכל מה שמלמדים אותנו זה שפות פיתוח של מייקרוסופט, על פי תוכנית הלימודים (C#, ו-ASP שלמדנו שנה שעברה) אבל C# היא בהחלט שפה הרבה יותר שימושית. למרות שבאופן כללי, אם לומדים את יסודות מדעי המחשב בשפה כמו C# אז זה גם יותר קשה (לדעתי) וגם לא מספיקים ללמוד שום דבר מהיתרונות המשמעותיים של השפה. אתם תלמדו בעיקר תכנות פרוצדורלי ולא תכנות מונחה עצמים (נחשב לטכנולוגיה הכי מתקדמת כיום) על כל פנים, בהצלחה לכל הנבחנים במחשבים (או במקצועות אחרים.)

למעלה