חברתי

The T Shirt

New member
משחק היגיון: המבוך הוירטואלי 2

כל מי שהספיק לשמוע על 'המבוך הוירטואלי', ישמח לגלות שהעלנו את משחק ההמשך - המבוך הוירטואלי 2. למי שלא מכיר את המשחק, הסבר קצר: המבוך הוירטואלי הוא משחק היגיון הבנוי מ-27 שלבים כאשר בכל שלב תמצאו את עצמכם מול חידת היגיון כלשהי. את החידות ניתן לפתור על ידי חיפוש רמזים בדף, בתמונות המצורפות, בשורת הכתובת ואפילו בקוד המקור. הסבר נוסף תוכלו למצוא בדף הראשי. אנחנו ממליצים לכולם לשחק, המשחק מפתח דרכי חשיבה אלטנרטיביות ובנוי ברמת קושי הולכת ועולה, כך שבשלבים המוקדמים יהיה לכם קל, אבל עם ההתקדמות תגיעו לשלבים שיאתגרו אתכם יותר ויותר. שימו לב - משחק ההמשך (המבוך הוירטואלי 2) בנוי ברמת קושי מעט יותר מאתגרת מהמשחק הראשון, אבל שניהם מתחילים מרמה קלה והופכים למאתגרים יותר ויותר עם ההתקדמות בשלבים. אין צורך בהשלמת כל השלבים במבוך הוירטואלי 1, על מנת לנסות את השני, אבל מומלץ לנסות לפתור קודם את הראשון, ורק לאחר מכן להגיע לשני. לינק למשחק: http://vmaze.ifastnet.com בהצלחה! אתם מוזמנים לרשום הערות, הארות ושאר ירקות על המשחק. (למנהלות: חברתי אחרון מלפני יותר מ-4 ימים, ולא יקפוץ, אז פתחתי הודעה חדשה)

ToryMaster

New member
להבא!

בבקשה שלח מסר ובקש שנפתח חברתי חדש, עבודת שרשור זה אחד הדברים המעיקים

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

אני כלכך, כלכך עייפה, שאינ מסוגלת להרדם תוך כדי הקלדה. באמת. אז זה יהיה קצר - למרות שאינ בטוחה שהתגעגעתם אליי ממש - זהו שרשור ה-
של הפורום, אליו אתם מוזמנים לשרשר את כל הגיגיכם (מהי שינה, בעצם?), שאלותיכם (כמה זמן ישנתם הלילה?), חוויותיכם (לא תאמינו מה חלמתי אתמול!) ושאר דברים שכאלה, שאינם קשורים לנושא הפורום. מכיוון שמנהלות הפורום הן בחורות עייפות, הן מבקשות מכם לא לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש שרשורים קיימים (ובפרט את
אנשים), אלא לשרשר לכאן. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. תאוריות יש לסמן בכותרת ב-
, ספוילרים ב-
, כל הודעה שלא תסומן, תמחק (ואנחנו לא אוהבות למחוק, אז תסמנו). להלהלה, נראה לי שזהו. אתם מוזמנים לעיין בתקנון למידע נוסף. סופשבוע נפלא לכולנו

L a b a m b a

New member
../images/Emo32.gif lonelygirl ../images/Emo175.gif

lonelygirl15 האתר עם קטעים בלתי נשכחים, שירים, סרטונים, בימים הקרובים צפויים לצאת רשומות על איך לונלי גירל ו-וויל פארל קשורים, השיא גינס שהיא שברה, וגם דיבורים על סדרת בת. יש למה לצפות ויש למה להתמכר ! לונלי גירל - http://blog.tapuz.co.il/lg15

טיול שנתי ^^

אממ ברביעי-חמישי היה לי טיול שנתי לצפון.. אין לי ממש כוח לפרט, אבל גיליתי שחברה שלי זונה (כאילו, היא לא מניאקית אומשו, היא באמת זונה.. בפועל!), שלהיות שמן זה משתלםXD ושלא כדאי לישון עם בנים באותו אוהל כי אז את נאנסת. כן!! אחלה מסקנות.. כלאופן היה אדיר.... ותמונות לא תקבלו
!!!!

The T Shirt

New member
הנוער של ימנו..

דניאלה, את בת 12! איזה זונה ואיזה נאנסת? (אנחנו אוהבים אותך בכל זאת
) בכך מקרה, שתפי אותנו בחוויות.

מה אתה רוצה? (תגובה לכולם..)

היא זונה במלוא מובן המילה! ואני לא אעזוב אותה על זה עד יומה האחרון! ולרובין- צודק. בכל אופן, למקלחות הבנים המטומטמים האלה לא הצליחו להיץ לנו (גאד תתבגרו!) ו.. אממ מה עוד? היא אשכרה זונה... רוצה לקבל צומי אז דופקת לנו צרפתית עם כל בן שני שהיא רואה (ויעל- די עם ההגדרה המדוייקת עכשיו
) בנים נוגעים לה בחזה... היא אשכרה מפגרת הילדה. זונה קטנה..XD אמממ, חוויות? היה ממש כיף להתנדנד בין חיים למוות
כמעט נפלתי על הארבל הזה.. 2 ס"מ לרגליים, ומוטות שעומדים להישבר.. מעייף נורא כל הזמן לברוח מהקקי הענק של הפרות באמצע המסלול, וזה נורא נורא מציק כשכל שנייה חברות שלך באות אלייך ושואלות אותך: "נכון המדריך ארז, ממש חתיך??" אוף תסתמו כבר יא פקצות! זהו. די חפרתי. ביי לכם. תגיבו

ToryMaster

New member
למה שאמרת על החברה שלך

לקרוא למישהי זונה במלוא מובן המילה כשהיא, למעשה, לא קרובה לזה אפילו, זה קצת מגוחך, ולהתייחס אליה כמפגרת בגלל שהיא מרגישה בודדה, זה בדיוק מה שמעודד את ההתנהגות שאת מגנה כאן בחומרה כזו, וזה צורם ומכאיב לי.

../images/Emo12.gif

לא, היא באמת לקחה משו לא טוב. נו מה? היא הילדה אולי הכי מקובלת בכיתה, ויש לה את הקטעים שלה. צורם לך? וואלה. היא הכי לא מרגישה בודדה בעולם כי כולם מתים לדבר איתה ו לשבת לידה וכ'ו. חוצמזה את לא מכירה אותה בכלל!

ToryMaster

New member
תסלחי לי

אבל לפי השיפוטיות שלך כלפיה, עושה רושם שגם את לא ממש מכירה אותה. ורק בינינו? זה שכולם רוצים לשבת לידה ושהיא מקובלת, לא עושה אותה לא בודדה, זה ממש לא קשור לשום דבר.

ToryMaster

New member
אני לא שופטת אף אחד

דניאלה מה שנקרא אצלנו "בחורה טובה", כולם יודעים את זה, בואו נבהיר את הנקודה הזו. חוצמזה, איפה הרגשת ששפטתי?

הו ... גם אני הייתי על הארבל !

בטיול שנתי פעם של כיתה ז'
ממש התאבדות !@#$%^@& ירדתי שם(שאגב זה ממש לא בטיחותי ..) כולי מזמזמת לעצמי :"גם כי אלך בגיא צלמוות .. לא .. לא אירא רע|: " כשחברה שלי בוכה לידי .טראומת ילדות אפשר לומר .העיקר שזה נגמר

למעלה