חברתי

sprqy

New member
תודה

זה לא כל כך מעניין, אני יכול ללכת לכל חנות למחרת ולמצא את הספר לא? בטח יעשו הזמנות מטורפות... עדיף הזמנה מסטימצקי אני חושב... (כמובן עם זה מגיע אותו יום לבית)

jack 1

New member
זה לא מכירה מוקדמת

זה סתם להזמין אותו.אני מתכוון כשיהיה אפשר לשלם לפניי וזה

Silly LoveSong

New member
זה אותו הדבר

הם שומרים לך עותק ואז את באה וקונה אותו ביום שזה יוצא. ומכירה מוקדמת זה שאת משלמת לפני ואז באה לקבל אותו ביום שזה יוצא. אז מה הקטע? אותו הדבר. הם שומרים לך עותק ואת מקבלת את הספר באותו היום. את רק משלמת בזמן שונה...

Im All That

New member
זה סתם שטויות....

אני זוכרת שהיה את זה בספר החמישי והשישי...בספר החמישי שלי איזה ילד מעצבן בכיתה שלי התרברב לפני שהוא קנה כרטיס כזה ואם אני לא יעשה את זה אז אני לא אוכל לקנות את הספר מוקדם...ואני בכל זאת קניתי ביום שהוא יצא ויום למחרת הראתי לילד הזה שיש לי את הספר ושהוא סתם נפוח....ובספר השישי שיותר התבגרתי ואמרתי לעצמי שזה שאני לא קוראת את הספר ראשונה זה לא אומר שאני אקרה את הספר אז לא מיהרתי לקנות אותו ואז יום למחרת אני עדיין ראיתי את הספר בחנויות.....

Gummy Bears

New member
...

ראיתי היום את "הפסנתרן". בכיתי כ"כ הרבה, היו נקודות שממש התאפקתי לא לצאת מהאולם וללכת הבייתה. ומילא שהיו עושים סרט כ"כ כואב עם יצירות של - לא יודעת - מלחין נידח ולא אהוב שכזה, אבל דווקא עם דברים שאני כ"כ אוהבת, כדי שאח"כ כשאני אשמע אותן ירוצו לי תמונות של אנשים גוססים מול העיניים, נכון? מה קרה לשלטי ה"בעלי לב חלש, נשים בהריון ואוהבי שופן למיניהם, נא לצאת מהאולם"? אבל ברצינות, למרות שזה סרט ממש מטלטל וזוועתי, עדיין חשוב לראות. באמת חשוב. זה נותן תחושה מאוד מציאותית על איך זה היה בשואה. רק תדאגו לא לשמוע יותר מדיי שופן לפני זה. בטח לא את הבלדה הראשונה, אופוס 23 בסול מינור, למרות שהיא מדהימה. בלאדי הל! ואני יודעת שיש סרטי שואה שיותר מקרבים לנושא, אבל באמת שיותר מזה לא יכולתי לסבול.

noosh

New member
זה סרט מאוד קשה

הוא יצא בדיוק לפני שטסנו לפולין, והלכנו לראות אותו, זה היה נורא קשה. וכן, הוא חשוב. במיוחד כי הוא משחזר מקומות שכבר לא ממש רואים היום - כלומר, הגטו בורשה והחומה לא ממש נשארו, וכשמגיעים לשם, זה נותן המון מידע על איך זה היה פעם. והוא גם עשוי ומשוחק נפלא. ואוף, שופן
אינ כ"כ אוהבת את שופן, ועכשיו כל פעם שאינ מקשיבה ליצירות שמופיעות בסרט, אני חושבת עליו. כשחזרנו מהמסע וערכנו את הטקס לבי"ס, חברות שלי חיברו ריקוד על המנגינה הזאת, וזה היה כלכך עצוב.

שאלה בקשר לקרוקס../images/Emo41.gif

אממ היום הייתי בחנות, ורציתי לקנות (את הקרוקס הרגיל..) אז זה לא בדיוק מידות רגילות. עכשיו- סמול קטן עליי ומדיום קצת גדול עליי. אז מה כדאי לקחת? אני חושבת שאת הגדול אבל אני לא בטוחה. מה אתם חושבים?

חח אבל כל הקטע הוא

שהרגל המהממת שלי הפסיקה לגדול (נו כמה עוד אפשר? אני 38-39...) כבר איזה שנתיים אני במידה הזו. אני ממש בטוחה שהיא לא תגדל. אז או להיתקע עם משו קצת קטן או להיתקע עם משו קצת גדול. ואני חייבת את הנעליים האלו.

למעלה