חברתי

sprqy

New member
מה?!?!?!?../images/Emo5.gif

בבקשה אל תגידי לי שעם שליח יקח לספר חמישה ימים להגיע אליי!!!!!!!!!!!! מה קרה להם????? לא הגיוני, בספר השישי הגיע לי יום אחרי!!!!! (כלומר שהספר יצא בשבת והגיע אליי ביום ראשון!!!) מה הולך פליז תעדכנו אותי

ToryMaster

New member
קלאודיה ../images/Emo99.gif

אנחנו בהליכי בירורים, ברגע שיהיו לנו עדכונים נודיע לכם.

sprqy

New member
תודה

מכירה את קלאודיה אהובתי? מאיפה? פארסקייפ סטארגייט או אולי DRESDEN FILES (הופיעה בתפקיד אורח בפרק 9
) ?

ToryMaster

New member
פארסקייפ מאמא!

אחת התוכניות היותר גאוניות שנוצרו, בחיי. היום אני אשאר ערה ומתפקדת עודף שעות רק כדי לראות את הפרק התקוע משום מקום באקסטרה הוט.

sprqy

New member
באמת?!

איך לא באת לבקר בפורום החמוד שלנו בתפוז?! את מוזמנת וגם כל השאר שרוצים פרטים על סדרת המופת הזו (פרסומת זה בריא) את יודעת יש שידור גם ב15:30... את בטח גם יודעת את מקור הכינוי שלי... הלא הוא הכינוי של הדמות הראשית והכי מגניבה בסדרה
אני ממליץ לך גם לראות את קלאודיה בעונה 9 ו 10 של סטארגייט SG1 היא ממש משחקת שם מצויין בתור דמות קומית (בניגוד ל...) זה לא פארסקייפ אבל עדיין נחמד לראות ואגב את בטח יודעת שגם קרייטו שם (בן בראודר) לא מזיק

ToryMaster

New member
לא ברור איך לא באתי באמת

אני מחכה לשידור של שלוש וחצי, שעות השינה שלי הפוכות פשוט
. לא צריך לראות את כל SG בשביל להבין מה הולך בעונות האלו? בן וקלאודיה לא נפרדים אף פעם?

sprqy

New member
הבנתי../images/Emo6.gif

לא, באמת שאין צורך לראות הכל כי בתחילת עונה 9 מתחיל סיפור חדש לגמרי עם רעים חדשים וכו' (אפילו שקלו לשנות לשם אחר) אז אין שום בעייה להצטרף משם ואם יש לך שאלות את מוזמנת תמיד לשאול אצלינו בפורום (יותר פורום קלאודיה מפארסקייפ, כולם ראו שם את העונות האלו). בסטארגייט התאמצו להפריד בינהם כדי שלא יווצר מצב של "פארגייט"
אבל עדיין קלאודיה מדהימה שם!

noosh

New member
והרי העדכונים:

דיברתי איתם היום, והם אמרו לי שהם לא יכולים להתחייב שהשליח לא יגיע באותו יום. בעקרון הזמנתי לרמת גן, אז היא אמרה לי שסביר להניח שהוא כן יגיע באותו היום, כי זה קרוב אליהם, אבל היא לא יכולה לחתום על זה, ויש גם סיכוי שלא. אז מי שלא גר במרכז, הסיכוי יותר גדול שזה יגיע באיחור. אה, וביקשתי ממנה שהיא תוסיףך הערה שאם אפשר, אינ מעוניינת בכריכת המבוגרים, והיא צרפה את זה להזמנה (שאולי אבטל, כי מה, אני לא לוקחת סיכונים פה!) זה מבאס, בהזמנה של הספר השישי הם התחייבו שזה יגיע באותו היום, וזה הגיע עם שליח למרות שלא הייתי צריכה לסמן את זה בהזמנה עצמה... למה הם לא ככה הפעם

sprqy

New member
באמת מבאס

ידעתי שזכרתי נכון, בשישי לא היה תוספת למשלוח וזה הגיע באותו יום עם שליח... "לא יכולים להתחייב שהשליח לא יגיע באותו יום" משפט מעניין אגב, הם לא מתחייבים שהשליח לא יגיע - אז הם מתחייבים שהוא יגיע?
השאלה כמה זה יעלה בחנות באותו יום? תיהיה הנחה?

ניראה לי...

שכבר עדיף בשבילך לברר אם יש קרוב משפחה שלך כולשהו, שנוסע לאנגליה ואמור לחזור באותו יום, שיקנה לך ואת תחזירו לו כשינחת.

noosh

New member
נראה לי

שרולינג פשוט צריכה לתת לי את הספר כמה ימים קודם

למה לא להזמין בחנות

ובדקה שזה יוצא ללכת לקחת? הרבה יותר פשוט, ולא יהיו ספויילרים בחוץ דקה אחרי שהספר ייצא:p

noosh

New member
גם אני!!!

אפילו שעדיין היה לי קשה, כשאני לא יודעת איזה כריכה אני מקבלת. טוב, העיקר שזה יהיה בריטי... ויגיע אליי עם שליח, כמובן.

sprqy

New member
זו הכריכת ילדים!!!

הם עידכנו ושמו אותה היום! חבל שלא המבוגרים, זה השיקול שגרם לי להזמין את האמריקאית... שמתי לינק בנצל"ש הישן... אגב, גם מזל טוב! Welcome to the club!

sprqy

New member
../images/Emo6.gif

חפיף היא גם יפה! (ברגע שמתרגלים לפנים המוזרות שלהם)

למעלה