חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
דברים חדשים באתר של רולינגג:]]

אוקיי שירשרתי את זה לחברתי הקודם, אבל אני חושבת שאפחד לא ראה... בקיצור אם מציירים את הצלקת בעזרת העט שבעמוד של המסרק, על הנייר שאפשר לצייר עליו עם העט בעמוד של המסרק, מקבלים פרס. את הצלקת שצריך לצייר יש בעמוד שפיבס מכבה בו את הנר כי בדרך הוא גם שובר תמונה[
] שחושפת את הציור של הצלקת אז הנה>> ואת הדבר השני אני אשרשר להודעה הזאת:]

אה ודרך אגב אני מקווה שזה חדש לכם

כי ראיתי בפורום שזה לא כתוב... עכשיו הדבר השני זה, שהפתק של הקאר סטריט שנימצא בעמוד של המסרק, נימצא גם בעמוד של המחדד[הפח] והמספרים שמחוקים בפתק אחד, מופיעים בפתק השני וההפך... בקיצור אני בטוחה שאי אפשר להבין מההסבר הזה כלום אז הנה תמונה

נכון, אבל עדיין חסרה ספרה באמצע.

ניסיתי את זה, קיבלתי מספר ארוך עם ספרה חסרה באמצע. 126480-22387 (הספרה החסרה איפה שה-.). ניסיתי לחייג כל אחד בנפרד בפלאפון אבל זה לא נתן כלום. בכל מקרה הדבר עם הצלקת היה נחמד:)

gdisrael

New member
זה לא משנה

בפח : 12$$$$23$$ ובמסרק :$$648$$387 ומכאן מבינים ש : 12648$2387 ובנותר מנסים את כל ה - 9 אפשרויות.

gdisrael

New member
טוב, אחרי שהורדתי את התמונה למחשב

ועשיתי תקריב. ברור לחלוטין שהספרה הנסתרת היא 3 (לפי מה שנמצא במסרק). אם מישהו ירצה אסבר, שיגיד !

gdisrael

New member
אממ מספר בעיות :

1) הנוצה לא מצטיירת לי 2) למה לי יש מרכיבים אחרים לשיקוי ? נוצה ועוד כמה דברים. 3) בפלאפון אי אפשר להקליד 10 ספרות !

מפתאום.

אני ממש לא מבין איך הגעת לזה. צירפתי תמונה. שכחת מספרים לגמרי. בפח זה 12$$$$$2238$. במברשת זה $$6480$2$387. סתכל בתמונה.

gdisrael

New member
טוב, הנה זה :

1$648$$$387 12$$$$2238$ לאחר ניתוח התמונה שבמסרק, הספרה הנותרת היא 3 ! אזי 12648-3-22387 אני אסביר לך למה דילגתי על ספרה אחת, כי נכון במסרק, יש רוחח בין ה - 2 ל - 3 (שלאחריו 8 ו - 7), וחשבתי שזה רוחח של המספר, ולא ספרה מחוקה. על כן, במקום 2 אחד, כמו שסברתי שיש, יש פעמיים שניים, והנה התוצאה : 1$648$$$387 12$$$$2238$ איפה שכתבת "לא ברור", לדעתי זו לא סיפרה - אך היה קשה לי להכריע, העתקתי לצייר, ניסיתי לחתוך מספרים ולהעביר לשם, וזה היה צר מידי. ניסיתי אפילו להשלים עם עיפרון את ה - 3 וה - 2 משני הקצוות, אבל עדיין נותר מעט מרווח, אני פשוט חושב שהם לא עד כדי כך דקדקו. אבל לא נראה לי שחסרים שם מספרים. בכל מקרה, הספר שאין בשניהם, כי אם ברמז, יכולה להיות מספר אפשרויות, מתוך 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0, בוא נפסול תחילה מה היא לא יכולה להיות : 1 - זה פשוט לא דומה. 2 - אמנם העליון יכול להיות הכיפה של השתיים, אבל התחתון מתעגל כלפי מעלה. 3 - יכול להיות. 4 - לא דומה בכלל. 5 - לא דומה בכלל. 6 - יכול להיות. 7- לא דומה בכלל. 8 - יכול להיות. 9 - יכול להיות. 0 יכול להיות. זאת אומרת, האפשרויות הם : 3,6,8,9,0 לאחר ניתוח של כולם, ועוד השוואה של הספרות הללו שמופיעות באותו המקום, הגעתי למסקנה שזה 3, קצת קשה לי להסביר, אבל אם תרצי אני יכול לעשות זאת.

gdisrael

New member
טוב,

שיחזרתי את הפתקה המקורית. לקחתי את הספרה 3 מהצד והדבקתי אותה על ספרה 3 המטושטשת, לקחתי את הספר 2 מהפתקה שמוסתרת ע"י עטיפת המסטיק, והגדלתי אותה ל - 120 % (כי שם היא מעט יותר קטנה) והצבתי איפה שכל השתיים. אמנם, נשאר מעט רווח, ועל אף שאני חושב שההגדלה הייתה אמורה להיות 115%, אזי הרווח היה גדול בעוד קצת, לא מספיק בשביל להכיל עוד ספרה, בכל אופן.

א, אני בן.

ב, אין בכלל מה להתחיל לנסות להשוות לפי גדלים ומרווחים כי הכרטיסים לא באותו גודל. אם תשים אותם אחד על השני תראה שזה שבפח אשפה קטן יותר. אולי כי הוא "יותר רחוק" מאיתנו מאשר הכרטיס שעל הלוח מודעות. ועכשיו: בוא ננסה לפענח לפי הכרטיס שבלוח מודעות. יש שם $$6480$2$387. לפי הכרטיס השני אנחנו יודעים שלפני ה3 שבסוף, יש 2. זה אומר שעכשיו המספר שלנו הוא $$6480$22387. לפי הכרטיס שבפח אשפה אנחנו יודעים ששני המספרים הראשונים הם 1 ו2, אז המספר שלנו הוא עכשיו 126480$22387. בקשר לספרה הנעלמת אין דרך לדעת. בקשר ל0, אמרת שזה נראה לך כמו 3, אוקיי. עדיין חסרה ספרה! זה ההסבר הכי מדוייק שיכלתי לתת.

אני הולכת להיעלם לכמה ימים...

יש לי טונות של שיעורים שעוד לא עשיתי לחופש, בוחן על גרמר ביום חמישי [אני לא יודעת כלום] עבודה יצירתית בתנך ומחר אני נוסעת עם המשפחה לעשות על האש. אז נתראה ביום שישי.

../images/Emo58.gif../images/Emo41.gifהבלוג שלי!../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

טוב, בעצם לא רק שלי... אז הנה זה מגיע: כולכם מוזמנים לבלוג של אודי והדר המובטלים כלומר, שלי ושל הדר לפחות תכנסו, ואם זה לא מוצא חן בעיניכם תלחצו ALT F4 - אפילו לא צריך להזיז ת'עכבר! |גבנצ| ואם זה מוצא חן בעיניכם, תרגישו חופשי להביע דעה או סתם להגיב כי מי שמגיב מגניב! בקיצור, בואו.

הצעה למנהלים!!

מה עם ניטור מהתקופה שהארי פוטר באנגלית יצא ועד ליציאה שלו בעברית? אז נכון שהמנהלים יסבלו מספוילרים אבל ככה הרבה כאלה שגולשים פה לא יצטרכו לעזוב את הפורום. ניטור- מערכת שמונעת פרסום מידי של ניקים חדשים אלא לאחר סינון של המנהלים. והמנהלים ממילא יסבלו מספוילרים עם לא יהיה את הניטור... בבקשה ):

ToryMaster

New member
זה כבר עלה

ואני ונועה הסברנו שהמערכת הזו לא מתאימה לפורום הזה, כיוון שאנחנו לא יכולות להיות פה נונסטופ, וזה יתקע את הפורום.

צודקת...

במיוחד לאור העובדה שבזמן יציאת הספר יצתרפו הרבה חדשים... אגב אני גם קורא הרבה אבל אני סמוי בדרך כלל... בכל מקרה אני אמנע מלהכנס לפה כי אני לא אוהב ספוילרים ):

gdisrael

New member
אז ...

חשבתם אולי למנות מנהל-זמני שכן יוכל להיות פה נון-סטופ ?

../images/Emo210.gif איזה בנאדם נראה לך יכול לשבת

על אתר אחד באינטרנט מיולי עד חנוכה נונסטופ?((או אפילו רק בכמה ימים הראשונים אחרי שהספר יוצא..)) וואי אנשים תהיו ריאלים..

gdisrael

New member
נון-סטופ זה לא 24 שע'

ועובדה, יש מספר פורמים שמתנהלים בצורה הזו.

למעלה