חברתי

שמישהו יזדהה איתי~>../images/Emo208.gif

אוווווווווווווווווווקיי.. אמממ, אני ואח שלי די התמכרנו לסדרה "פריזנט ברייק" (נמלטים).. אמממ מה עושים?! גאד זו סדרה מעולה!!3>~~ כלאופן, התזדהות מישו?
אנחנו מורידים פרק אחרי פרק... מתח מטורף. אנחנו עכשיו בעונה 2 פרק 8 נראה לי, אחרי שהם הוציאו את הכסף ואז סוקרה בא עם האקדח... -מתח- סתם רציתי לשתף
עוד מישהו?

wine forever

New member
אח שלי הגדול

מכור לזה!!! הוא בן 30 ובגלל שהוא רואה את זה כל יום כל היום הוא... קצת לא בא לבקר אצלנו |בוכה| בגלל זה אני קצת מתעבת את הסדרה... =)

noosh

New member
פריזון ברייק ../images/Emo3.gif

ואת צריכה לסמן את זה כספוילר!!!!!11
יש אנשים שעוד לא הגיעו לעונה השניה... הממ. אני לא יודעת מה עושים, אני רק יודעת שלא מדברים פה על הורדות לא חוקיות, בבקשה
.

כע אני יודעת שאסור לדבר על זה

וסליחי על הספויילר אני לא הולכת לדבר פה על ההורדות (לא חוקיות????? זה לא שיר, זו סדרה!) סתם כזה.
הם תפסו את לינקולןןןןןןןןןן
אני הולכת למות כמה שסקופילד שקסי

noosh

New member
די נו זה ממש רע

אני צריכה לגלול עד למטה כידי להגיב ואז אינ רואה את הספוילרים
וגם להוריד סדרה זה לא חוקי, זה לא משנה אם זה שיר, סדרה, משחק או סרט - כל עוד אין לך את הזכויות על היצירה ולא קיבלת רשות מבעל הזכויות להוריד אותה למחשב שלך (או רכשת אותה בכספך), אז זה לא חוקי.

אה, חשבתי שזה תקף רק לשירים

לא ידעתי שיש זכויות יוצרים על הורדות מהרשת על סדרות. אניווי סורי על הספויילרים פשוט לא ידעתי איך .. להמשיך לכתוב. איזה פרק את? כלאופן~> מסן: [email protected] give me yours

בכל אופן, זה לא חוקי לנושא

לדיבור בתפוז. כך ש... תשני נושא.
נודע לי דנוש שניסית ליצור איתי קשר במסן מוקדם יותר. ראיתי את הודעתך, במועד מאוחר יותר. וכפי שהיה כתוב במצב הנתון שלי לאותו רגע, הייתי עסוק. אז אני מתנצל מתוקה, אני מקווה לדבר איתך במהלך יום שישי (לפני כניסת שבת כמובן) או ב"ה במוצאי שבת.

אל תגלה לי!!!!!../images/Emo7.gif

ידוע מתי יוצאת עונה 3? כי חברה שלי אמרה שביס משדרים עכשיו את הסדרה, אבל לא הגיעו לעונה 3 עדיין... או שהם ב-1 או ב-2. אוי לינקו'ש

אנה92

New member
ואיי היתי היום בלונה פארקק, קיצר..

אנשיםם עצה: בחופש פסחח אל תלכווו! היה מה זה חם ומלא מלא מלא אנשים מחכים בתור איזה שעה..

הייתי בעולמותתתתתת!!!!!!~ ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

והיה כ"כ שווה~ התעוררתי באיחור, ואמרתי גם אם אני אקח 2 אוטובוסים - אבל בחיים לא אגיע להרצאה שרציתי להיכנס אליה, אבל באתי בכ"ז עם בר-חן החמוווווודדד, ופגשנו בדרך-נס את מתן, עלינו על אוטובוס אקודריון כזה [פעם ראשונה שלי, זה היה מפחיד!
], הגענו לקניון חולון, ראינו את עידווווו [
- Harry the Bloody מהפורום הזה, הוא מחבק חזק, זה כ"כ כיף.] ואז המשכנו למדיטק שצמוד לקניון, ופגשתי את שחר מהפורום הזה [הידועה בשמה בצ'אט: "רוחית"], נכנסנו להרצאה מוזרה של פאנל של הארי פוטר ורוחותהמוות, ראינו את חנה מהפורום הזה [Fairywitch] שהסכימה להעלות את התמונה שלי ושלה לפורום 160 בתפוז. [
^^] ופגשנו עוד אחת מהפורום הזה, שבחיי שניסיתי כל הדרך חזרה באוטובוס להיזכר בשמה, אבל היא הכירה אותי כ... ה-אבי מפורום 160.
פגשנו את אח של ברק, ואז אמרנו שלום לכולם, הצטלמתי עם מלא אנשים, ונסענו לת"א ~~~> הביתה. שחר: "אין לך חבר כרגע, אבי?" אבי: "לצערי." שחר: "זה בסדר, הוא יגיע בזמן המתאים - אם ירצה ה'."
ועוד מלא ציטוטים כ"כ מצחיקים, שגם אם אני אספר - אתם לא תבינו, אז אני אקצר בהודעה. וקניתי כזה תיליון [לאמצאתיאתהמילה] של "אני חי עמוק בארון... הכתובת שלי היא נרניה."
ועכשיו מחכים לתמונות של רוחית. ^^ ואם מסכמים את עולמות 2007 בכמה מילים: "היה כ"כ שווההה!!!!"

הו, אאלץ להודות שזו הייתי אני.

נראלי. אני, לפחות, הייתי זו שהודיעה לך בחגיגיות שאתה אבי מ160. אני בטוחה שחידשתי לך המון.

למעלה