חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

אתם יודעים מה לעשות, ואם לא, תבדקו בתקנון.

חברה

שלי התקשרה אליי אתמול, וצועקת לי בטלפון: "הארי מת! הארי מת!" ושאלתי אותה איך היא יודעת, ואז היא אמרה לי שהיא קראה בראש1 שדניאל רדקליף פלט את זה.. ואז היא נתקה לי על הפרצוף. התחלתי לבכות, (כן, כן! בכיתי!) שהיא סיפרה לי מה עומד להיות, ואז שהתקשרתי לבת דודה שלי ודיברתי אתה על זה, היא אמרה לי: "מפגרת, היום זה אחד באפריל!" ואז הבנתי שזה בכלל לא הגיוני, כי מאיפה לדניאל רדקליף, שהוא רק שחקן,לדעת שהארי ימות בספר השביעי?!?! בקיצור, אני לא ממש בטוחה שזה נכון, כי אני לא מנויה לראש1, אז...מי שמנוי לראש1, יכול להגיד לי בבקשה אם היא עבדה עליי באמת, או שזה דניאל רדקליף שעבד על כולם...?

../images/Emo210.gif זה באמת היה בראש1 אבל הוא לא

באמת יודע את הסוף....נראה לך שרולינג באמת אמרה לו? ראש1 כרגיל מפרסמים שטויות....

חזרנו להשלטת טרור על הפורום.../images/Emo3.gif

חברתי ונצלש"ים נעוצים!
[ת'אמת, כ"כ אהבתי את זה פעם - כי הייתי קורא רק את השרשורים האלה - והם היו נעוצים, אז לא היה לי בעיה.
]

איפה תפארת הפתיחה!?!

ב"ה זה לא אמור להיות הבמה של המנהלות ? למה זה כה יבש? מי עיצבן את יעלי שלי?!

את עייפה?!

ב"ה בסביבות 2 וחצי בלילה הסתובבתי ברחובות ושרתי "תקוע לי פרח בתחת!" מסכנה אחותי..

holo

New member
איכס, תפארת הפתיחה.

שונא שירת ימי הביניים.

אני כנראה בעולמות, למי שמעוניין.

ביום חמישי כנראה - לראות את עידודו החמודי.

ספר שאני כותב...

תראו בערך בשנה וחצי כתבתי ספר פנטאזיה. עכשיו, העניין הזה רציני מאוד אני כתבתי לזה עלילה שלמה הספר מיועד לטרילוגיה. ךספר עלילה מעניין מאוד ומסתורית...כמובן ספר פנטאזיה לכן כאן חשבתי מקום נחמד לדבר עליו. סיימתי לכתוב אותו לפני כמה חודשים....הוא יצא בערך 300 ומשהו דפים של WORD. לשם של הספר קוראים "ממלכת אוניפייה" זהו שמו של הספר והוא מיועד לשלושה ספרים ראשון שני ושלישי. לספר הראשון יצאו 21 פרקים. ורק כדי שתדעו רשימת ושמות הפרקים הם: פרק 1-הסמטה שלא הייתה פרק-10 דיאמונטה פרק 20-האיש ששרד 50 שנה פרק 2-סימן האש. פרק-11 משפחה מזויפת פרק 21-אובדן שני פרק 3-עמק הסווגים פרק 12-השר החייל והדרקון פרק 4-זיכרון אבוד פרק 13-שבעת הזנבות של הניביק. פרק 5-שר אוניפייה פרק-14 שוב חברים פרק 6-ששית החיילים פרק 15-היומן של כלמישטהייק פרק-7 ילד ונער פר 16-קסדת הדרקון פרק 8-זה שאוהב וזה שמקנא פרק 17-המוסד ההרוס פרק-9-אובדן ראשון פרק 18-קרב הדרקונים מה אתם אומרים על שמות הפרקים?.... אני הולך להוציא אותו לאור לאחר שאני אסיים לבדוק עלילה להוסיף להוריד לשנות נוסחים בקיצור זה עסק רציני ואני מאמין שאני יצליח להוציא ותו לאור. אז בתור ניצן ראשון אני אתן לכם כאן את הפרק הראשון שבספר, אני רוצה שתנסו להתרשם ממנו. מחכה לתגובות תודה. אהה וקוראים לי אלירן.

למעלה