חברתי

מתי בדיוק יחליטו באיזה יום המפגש??

כי אני צריכה להורים שלי איזה יום לפני. וגם באיזה שעה המפגש מתחיל? איפה נפגשים? אוכלים בורגר? רואים סר ט? מה עושים???? בחיים לא הייתי במפגש ואני דיי בלחץ.....

אני היתי בכמה מפגשים...

אלב בהייד... האמת שאיפה הפמגש יהיה ממש משנה מה יהיה במפגש עצמו... ^^"

the ror

New member
מתי שמגיעים בד"כ זה בשעות הצהרים

בפעמיים שהייתי זה היה בעזריאלי ליד הקולנוע שבקומה השניה, אבל יכול להיות שהפעם יחליטו על משהו אחר. עושים מה שרוצים שם, יש לך מבחר של חנויות שמה להחליט מה לקנות לאכול אם תרצי...ובקשר לסרט-זה רעיון שאפשר להציע אבל לא נראה לי שיהיה לו ביקוש רב... אין לך מה להלחץ מהמפגש-לא נושכים חזק מדי...חחחח ולבירורים את יכולה לשלוח מסר לאבי(LOOKING4COOLNAME) שהוא זה ששאל לגבי המפגש מלכתחילה וסביר להניח שהוא יענה לך...אם לא יענו לך כבר להודעה הזו...

נממ, הפורום אמור להחליט -

אני העלתי את הנושא. לדעתי צריך להפעיל את הסקר של הפורום כמו שעשינו תמיד. ^^

the ror

New member
אבל לא נראה לי שיש עכשיו מספיק

זמן לחברה להגיב על סקר... אי אפשר להחליט מהתגובות בשרשור שפתחת?

פגשתי את לולו המשוגע~~~ ../images/Emo23.gif^^

בשישי בערב - חברים הזמינו אותי למסיבת גיוס של אחד מסניף נוערלנוער ביהוד - הלכתי, כי רציתי לראות חברים שלא ראיתי מלא זמן. הגיעה מונית למסיבה - וארבעה אנשים יצאו מהמונית, אחת עם שיער מתולתל ארוך... "זאת ליאת? זאת לא ליאת? זאת ליאת...?" אחרי כמה דקות - מישהו מהמונית הגיעו להגיד שלום לחברים שישבו לידי בספסל - ואז: "היי, אתה אבי! נכון?" "כן." "ליאת פה@" אעאעאעאאעעאעאעאעאעאעא!!!!!~ רצתי אליה, חיבוקים, נישוקים...
ומסתבר שהיא יודעת עליי יותר ממה שחשבתי.. ^^ דיברנו המוןןןןןןןןןן, ואז הצטרפנו לשאר המסיבה - מסיבה נחמדת - היה כיף, מקסים ומדהים. ממש נהנתי.
ועכשיו שיהיה לכם שבוע מקסים~
^^

the ror

New member
יש שאלה משורשרת מעליך שהאמת

גם אני מעוניין כבר לקבל תשובה עליה ותהיתי אם כבר יש לך מושג לענות...שבוע טוב גם לך.

InBaR 85

New member
../images/Emo112.gif

שלום
חזרתי אחרי המון זמן שלא הייתי פה..
אני מניחה שלא הרבה זוכירם אותי אז אני אציג את עצמי מחדש
אז אני ענבר בת 14 וחצי ממושב קטן בשרון
. ד"א ב3-5 באפריל יש כנס עולמות...מישהו מגיע??|חייזר|

חרבביש

New member
ענבררררררררר../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif טוב שחזרת!!

כבר לא ידעתי אם זה הולך לקרות אי פעם! תתחברי למסנג'ר!

black robe

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

ברור שזוכרים! אה, אבל אם את לא זוכרת אותי, אז... אני נטלי, 13 וחצי

בנים!

ב"ה אתם קרציות! הכל חייבים להגיד לכם בפירוש. ולא-תשכחו מזה. [אה, תתעלמו, אני באמת אוהבת אותכם
]

למעלה