חברתי

The T Shirt

New member
משחק היגיון חדש - Virtual Maze

(למנהלות - מצטער אבל אין חברתי פעיל, אז פתחתי דיון נפרד) יצרתי חידון היגיון חדש, והיום הוא עלה לרשת. החידון דומה ל-notpron, או 1234 או כל החידונים בסגנון. למי שלא מכיר: המשחק מורכב ממספר מסוים של שלבים (בינתיים 27) כאשר בכל שלב תמצא את עצמך מול חידת היגיון כלשהי. את החידות אפשר לפתור על ידי חיפוש רמזים בדף, בתמונות המצורפות, בשורת הכתובת ואפילו בקוד המקור. הסבר נוסף תוכלו למצוא בדף הראשי של המשחק. אני ממליץ לכולם לשחק. המשחק מפתח דרכי חשיבה אלטנרטיביות ובנוי ברמת קושי הולכת ועולה, כך שבשלבים המוקדמים יהיה לכם קל, אבל עם ההתקדמות תגיעו לשלבים שיאתגרו אתכם יותר ויותר. לינק למשחק: http://vmaze.ifastnet.com/vmaze בהצלחה! (ד"א - אשמח לקבל תגובות מחברי הפורום לגבי המשחק, ואבקש שתמנעו מפרסום פתרונות לשלבים כי זה הורס את החוויה)

The T Shirt

New member
השלב הראשון מאוד פשוט

כל מה שצריך לעשות זה לקרוא את הרמזים ולפעול לפיהם. בנוגע לשלב השלישי - הוא גם לא כל כך קשה. פשוט להסתכל שוב על כל מה שיש לך בדף ולהפעיל קצת את התאים האפורים.

../images/Emo58.gif לשלב השלישי

זה גאודי, נכון? הארכיטקט הספרדי הזה.. אבל הוא לא נכנס בכתובת בתור gaudi, antoni_gaudi, antonio_gaudi או כל דבר אחר שהכנסתי. עזרה?

The T Shirt

New member
נופ.. אין קשר לגאודי

פשוט תפתח את העינים ותחשוב בכיוונים אחרים

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

איזה קטע, למה אף אחד לא מסר לנו שאין? אוכל אמיתי במקס ברנר זה טעים, ועוד יותר טעים זה מלצרים שווים שמתייחסים אלייך יפה. זהו שרשור האוף - טופיק של הפורום, הודעות שאינן קשורות קשר ישיר לנושא הפורום יש לשרשר לכאן, הודעות שלא תשורשרנה על ידי הגולש, תשורשרנה או תימחקנה על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן המושלם והאבסולוטי. שבת שלום.

noosh

New member
אני מוחה! ../images/Emo88.gif

החברתי שלי היה יפה כה
ואני גם רציתי להיות במקס ברנר
מסרתן את הד"ש שלי, או שהיא לא הייתה?

Mr Sinister

New member
באפי עונה 8! באפי עונה 8!

ג'וס ווידון הוא גאון.
. אתם מוזמנים להתעלם, זה מה שקורה למישהו שקורא את הפרק הראשון בעונה 8 של באפי. ואז מה אם זה קומיקס, זה עדיין גאוני.

Why Y

New member
../images/Emo15.gifמצטרפת לפורום...

קראתי כאן כבר כמה זמן, אבל עכשיו אני מצטרפת רשמית
יובל, בת 14. ומאמינה שסנייפ כן טוב, ושהארי ימות בסוף
(כמובן שזה סתם תאוריה ומה שג'יי קיי תכתוב זה מה שיהיה).

Jemma7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ג'מה בת 14. וסנייפ טוב אבל הארי תמיד יהיה "הילד שנשאר בחיים"
תהני

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני זוהר בת 13... והייתי מציעה לך לפתוח הודעה חדשה.... תהני כאן!

yuvi217

New member
עוד יובל בת 14?!

את כבר היובל השישית פה בערך [אם לא יותר] גם אני יובל- 14 וחצי =] ברוכה הבאה!
והשתלבות נעימה

למעלה