חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

אני מצטערת על האיחור. אפשר להאשים, אמממ... טוב, אותי
הממ, shall we? ברוכים הבאים לשרשור החברתי של פורום הארי פוטר הספר! לכל מי שלא יודע, כן יודע או לא החליט עדיין, מטרתו של שרשור זה היא להוות שרשור
לפורום, אליו ישורשרו כל ההודעות שאינן קשורות לנשוא הפורום - וכאן בדיוק התפקיד שלכם. כל הודעה על המורים, המפקדים, הבוסים, החתול המקסים שלכם, הבגרות האחרונה, הזוכים בגלובוס הזהב, הסרט האחרון שראיתם, מסרים לאומה (או לחברי הפורום, אנחנו לא בטוחים שאומה קוראת כאן) וכו' וכו' - אנא, שרשרו לכאן! אנו מבקשות לא לפתוח הודעות חדשות שאינן קשורות לנושא הפורום, ולא לנצל"ש שרשורים חדשים, בפרט את שרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, אם במקרה ההודעה שלכם משום מה מכילה ספוילר לספר השביעי, אנא סמנו בכותרת את האיקון
. הודעות שלא יסומנו - ימחקו. וכמובן - להקפיץ במידת הצורך. המשך שבוע נפלא

משהו קטן לחדשים ולישנים.

קודם לחדשים - אתם יודעים הדרך הכי טובה להכיר את חברי הפורום יותר טוב, ולפתח ידידות טובה ובריאה ונחמדה, היא דרך הצ'אט. יש כמדומני שני דרכים להיכנס לצ'אט. 1. בחלק העליון של הדף ( החלק הלבן ), אמור להיות כתוב המילה צ'אט, נידמה לי בעברית. 2. שזאת הדרך המעודפת עלי, בחלק הכחול למעלה, יש אפשרות שנקראת: chatTV זה נותן אפשרות גם להפעיל מצלמת אינטרנט למעוניינים. עכשיו לותיקים יותר- ח'ברה הרבה זמן לא בילנו זמן איכות בצ'אט, אפילו סער שאל אותי למה הפסקנו, אני מניח שאתם זוכרים עדיין את סער? בכל אופן, הבה נחדש ימנו כקדם, אני בטוח שתוכלו להקדיש שעה או יותר בשבוע ( עדיף ביום ) בשביל רכילות גרידא.

מחר בשעה חמש

אני בצ'אט, אני מקווה לראות אותכם שם. אביתר תסכם עם אחיך שאתה בחמש במחשב, עם אתה מעוניין להשתתף. אני אחכה בערך עשר דקות עד רבע שעה. אני מתכוון להפעיל מצלמה. ( לא, לא הייה מופע סטרפטיז
) במקרה ויש שינוי בשעה, אני הודיע כאן בחברתי. אגב, לחדשים- הזמנות לצ'אט, נעשות כפי שאני עשיתי, רק בחברתי או בנצל"שים. כל מקום אחר, נותן תירוץ למנהלות לערוף לו או לה ת'ראש.

the ror

New member
למה?למה לא היום?

עד שאני יוצא לאפטר...בע. בכל מקרה, חסר לכם או לפחות לך שבחמישי בערב לא יהיה אף אחד...(כן, שמענו...)

חמישי זה בעיה?

אני אמור להיות בבר מצווה של האחיין שלי, האח של נוויל כאן. לי אין שום בעיה עם עכשיו, פשוט רציתי זמן, שגם האחיין שלי (נוויל) יוכל להיכנס. הוא מוגבל בזמנים, ובדרך כלל בשעות הערב המאוחרות קצת, כבר אסור לו להיות במחשב.

the ror

New member
חפיף...תארתי לעצמי שזה בגלל משהו

בסגנון...בכל מקרה, מחר אני בבסיס(אין צ'אט) כך שהפעם הבאה שאהיה נגיש לאינ' עם צאט יהיה כנראה רק כשאצא חמשוש... אהה, ומזל טוב...

שומו

New member
../images/Emo45.gif

תמיד כשאני נכנס לפורום, אני בודק קודם אם יש שם אנשים. למה דווקא מחר
מעכשיו, כל אימת שאני בפורום, אני נכנס גם לצ'אט.

הכנסו רגע חברימוס.

למי שרוצה להתנשאות בניהול קומונה, או סתם בא לו או לה לנהל קומונה, אבל לא לבד. אני מציע משרת ניהול לצידי, בקומונת "הוקוס מוקוס של האחים וויזלי." המנהל או המנהלת הנבחרים, אהיה רשאי לעשות כמעט כל מה שעולה על רוחו, אבל ברוח הקומונה. ( תציצו בקומונה ותראו למה הכוונה ), חשוב שזה הייה מישהו בעל חשיבה יצרתית ומשעשעת מאד. כי הייה עליו, לפתוח שעשועונים ונושאים מצחיקים ומשעשעים, פרי דמיונו. אני עדיין הייה המנהל הראשי, כך שאני עדיין "השליט" של הקומונה.
אבל לכם יש את האפשרות, לחלוק איתי את "השילטון."
למעוניינים שבכם, אני מצרף כאן לינק לקומונה. ( למרות שכבר יש כזאת בחתימה שלי ) נא לגשת לנושא- "הצעת עבודה למעוניינים." רישמו את שמכם והביעו את רצונכם לנהל. ( פשוט בכך שתכתבו: "אני רוצה, אני רוצה"
), ואני כבר יחזור אליכם. יום טוב !

ToryMaster

New member
היית רוצה

לפעמים בורחים לי קטעים נורא מצחיקים, כמו עכשיו, שבשיחה עם חברה על על הקטע של אנשים אלטרנטיביים ומאגניבים שהם בעצם אל באמת כאלה, כי כולם כמוהם וכי זה לא באמת הם, אז התחלתי לעשות חיקויים, והיו לי כמה יציאות נורא מצחיקות. לך תבין, אני דווקא אחד האנשים היותר נחמדים ורכי לבב שאני מכירה, קצת עמוד שדרה יועיל לי
.

ויקי, את הרי יודעת שהתלוצצתי?

אני בטוח שיש בך, באיזשהו מקום , עמוק בתוכך, שיש בו גם חוש הומור.
סתם נו, אני רשע כזה. את מאד משעשעת, ולולא היית עמוסה בפורומים וקומונות, הייתי מציע לך את התפקיד, מבלי להסס לרגע, וזה ברצינות.

למעלה