חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

והרי לפניכם, שרשור ה-
של פורום הארי פוטר - הספר!
(רק שבמקום לקחת את האייקון המתוקשר ולחשוב כל פעם על כותרת חדשה ומגניבה שכוללת מילה שיש בה "אוף" או "עוף", או מתכונים של עוף או דברים שאיכשהו אפשר לשלב בהם את ה-
הזה בלי לצאת שחוקים ומנייריסטים, החלטנו על שם קבוע ואייקון מאומץ, והשאירו אותי לחשוב על ניסוח תוכן מקורי כדי שמישהו אשכרה יקרא את זה
). אהמ. השרשור מיועד לכל ההודעות האוף-טופיקיות שלכם, החל מחוויות מבית הספר (והצבא! או משהו), ועד לדיונים ברומו של עולם אם יואן מקגרגור הוא סקוטי או אוסטרלי (עוד לא סגרנו את הסוגיה הזאת, באמת הגיע הזמן
). אנא, זכרו:
לא מנצל"שים הודעות קיימות, ולא פותחים הודעות חדשות למטרות אוף (או עוף)
לא מנצל"שים
אנשים כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. שבוע מקסים לכולנו

בוקר אור !../images/Emo42.gif

ב"ה איזה כיף להתחיל ב11! עוד כמה דקות ההסעה תבוא.. תאחלו לי בהצלחה, אולי יחזירו את המבחנים בתנ"ך היום.. <ואם אקבל פחות מ80 אני אהיה בדיכאון ואז אני אחרפן אותכם
>

אין כמו לישון עד 10

ב"ה אני מסכימה לחזור גם בחמש הביתה אחרי שאני קמה ב10. זה נהדר!!! חוויה מומלצת!!!

נועה את הרי יודעת

שאנחנו כאן מספיק משועממים בכדי לקרוא את הודעותייך עד הסוף.
ואגב, יש לך במקרה כמה מתכונים טובים לעוף?

noosh

New member
לא, האמת שלא

אמא שלי תמיד אומרת שכשאני אהיה גדולה בטח יהיה לי בית צמחוני, כי אני לא אוהבת להתעסק עם עוף ובשר. והאמת שזה כבר מתחיל לשעמם אותי, אז אני ממעיטה לאכול עוף.

noosh

New member
את אל תצחקי עליי!! ../images/Emo46.gif

זה שכולם פה בבי"ס ואני אחרי צבא לא אומר כלום
בעבודה כל הזמן צוחקים עליי שאני קטנה!! ואם רוצים להכין עוף או בשר, צריך להתעסק עם עוף או בשר... ועוף אני לא יכולה לראות כשהוא שלם, רק חזה עוף או משהו כזה.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif יומולדת היום...../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

למעלה