חברתי

פיק.

יש לי רעיון לפיק מדהים. חדש. מקורי. בהקשר של הארי פוטר, כמובן. שמעולם לא כתבו אותו. אבל אני צריך פרטנר. מתנדבים?

יאיייי חברתי!

אתמול, כל היום התפתלתי מכאבים בבטן ובגב. לקחתי דקסמול- וזה עזר כמו כוסות רוח למת.שכבתי במיטה כדי להרגיע את הכאבים, אבל הדבר היחיד שזה עשה- היו דקירות חדות כל פעם שהסתובבתי לתנוחה אחרת.אז אבא נתן לי פראמין. בשניה שלקחתי את זה-הקאתי, אז אבא נתן עוד פראמין..אחרי כמה דקות הקאתי שוב, ועוד פעם.. אז אבא נתן טיפות אופטלגין (שזה גועל נפש מרוכז) ואז שוב הקאתי...וכל הזמן הזה אני מתה להירדם כדי לא להרגיש את הכאבים הלא נורמלים האלו.אחרי כמה שעות אבא נתן עוד פראמין(כדי שאני אפסיק להקיא),אז שכבתי במיטה והכרחתי את עצמי לא להקיא תוך כדי שאני מתפתלת מכאבים.בסוף ב"ה נרדמתי, והתעוררתי ב3 בלילה (כשאני מרגישה קצת יותר טוב). ראיתי את הסימוס של אבי שאומר שיש ציונים, והלכתי ישר למחשב. הציונים שימחו אותי ב"ה-91 בתנ"ך.91 בלשון.81 במחשבים (בשכלול עם הבגרות הקודמת במחשבים זה יעלה)ואז חזרתי למיטה ושעות עד שהצלחתי להירדם.. קמתי ב 9 והלכתי ישר למחשב להראות לאמא שלי את הפלא..זהו.נ.ב.הכנסו לבלוג. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=778924

the ror

New member
אז מה נסגר עם המפגש פורום?

יש או אין? ואם כן אז מתי?

saaror

New member
לא נורא

לפחות עוזבים מסגרת מוכרת ובלתי נעימה כל כך... עוברים לצבא,שזה אולי יהיה נעים אולי לא... אח"כ אוניברסיטה שזה קריעת תחת רצינית אבל כנראה משתלמת... אח"כ מחפשים עבודה ועובדים בה(אלא אם כן היא גרועה) כל החיים עד לפרישה... נהנים מפנסיה נחמדה ושמנמנה שרובה הולכת לרופא... שיט,כנראה שזה בהחלט באסה...

למעלה