חברתי

Dush Baby

New member
לא קשור להארי פוטר-הסרט אקסמן

אוקי, אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה. אבל אני פשוט חייבת להגיד את זה למי שהתלבט אם ללכת או לא. אל תלכו! לפחות לא מי שאוהב את אקסמן.. פשוט הרסו שם הכל!! הבימוי היה טוב.. חוצמזה שאני לא מבינה למה את ג'יין משחקת זקנה ואת רוג-שאמורה להיות כוסית-משחקת כונפה..! ולמה השיער שלהם נראה כל כך נורא גם?! אל אלוהים.. בכלל, העלילה כל כך גרועה. צריך למצוא את התסריטאי ולהשמיד אותו! זה פשוט בושה לאקסמן..כל כך הרסו הכל.. ככה סתם הלכו לי 35 שקל[ועוד קצת כסף על קולה ופופקורן..אה..וגם שעתיים מזמני היקר שהייתי אמורה ללמוד למבחן שלי בביולוגיה מחר..!] אני לא מאמינה שהם הרגו את הפרופסור!!! ואת סקוט... אוי כל כך שינו הכל..!!! הרסו את אקסמן... את התוכנית הכי אהובה עליי מהילדות[חוץ מנילס הולגורסון-כמובן] פשוט השמידו כל דבר שאני זוכרת..עכשיו אני זוכרת את ג'ין בתוך זקנה שבכלל לא נהיית סביבה הילה של ציפור ושהיא מרושעת.. ואת רוג בתוך כונפה ואת פרופסור בתור... מת!! אוי אני כל כך מאוכזבת.. הלוואי שיורידו את הסרט מהקולנוע ושהוא ישבור שיא בהסרט הכי גרוע בהיסטוריה.. ואז יהרגו את התסריטאי.. גם כן, מישו שם לב שמגנטו יהודי?? ובעצם, מגנטו רע. אנטישמיות לשמה! אוף. אני כל כך מתוסכלת עכשיו ]:

noosh

New member
בדיוק בשביל שרשורים שלא קשורים

לספר, קיים שרשור חברתי. ראי עצמך משורשרת

hcarmiel

New member
חחחחחחח

דווקא אהבתי את הסרט... כאילו, הוא ממש סטה מקו העלילה של הסדרה אבל זה הכנה טובה לספר השביעי של הארי פוטר (שגם שם הרבה דמויות ימותו) ולא אהבתי את זה שהם הוציאו את סקוט כל כך מהר.. הוא היה דמות נחמדה כזאת.. ואת זה שמגנטו יהודי ראו כבר בספר הראשון היה קטע מכשהוא היה ילד בשואה... ואת הדמות שלו גם אהבתי למרות שהוא כביכול רשע (אולי בגלל שזה איאן מקקלן)... לכל אוהבי הסדרה אקסמן- הסרט סוטה בחדות מקו העלילה של הסדרה- ראו הוזהרתם!

Dush Baby

New member
כן את האמת חברים שלי ואני

העלנו השערות כל הסרט על מי ימות בהארי פוטר... כל דבר שקרה זה היה כזה..כן טוב גם אנשים לא הגיוניים ימותו בהארי פוטר.. /= גם אני לא אהבתי שהוציאו את סקוט..אוף אני עדיין מבואסת מהסרט!! וגם אני אוהבת את מגנטו... אנשים רעים פשוט עושים לי את זה..חח
ואני יודעת שהראו בסרט הראשון כבר שהוא יהודי...אבל לא ממש הסתכלתי על זה בצורה גזענית כי לא חשבתי לעומק במיוחד כששיחררו את הסרט הראשון חח...

חרבביש

New member
אני חושב

בדיוק אותו הדבר על הסרטים של הארי פוטר! לא נאמנים לרולינג ולספר, מעוותים את הדמיון והורסים לגמרי את כל מה שהיה הארי פוטר בשביל עוד איזה סרט הוליוודי אחד...

Dush Baby

New member
כן אבל לפחות הדמויות נראות כמו

שצריך ולא כמו איזה זקנה מעוותת... הם שילמו כלכך הרבה כסף על האפקטים שנראה לי שלא נשאר להם כסף לאיפור.. וד"א, לעוד מישהו זה הפריע שהשיער של כולם[חוץ מסטורם] פשוט ארוך, כלומר לא מדורג או משו.. פשוט כזה.. שיער סמרה[מהצלצול]?? זה ממש הציק לי!

rds15

New member
אין יותר 24 ../images/Emo10.gif

לפחות לא עד ינואר. כמה עצוב זה שעונה נגמרת.

קיפר חתם לעוד שלוש עונות.

מה שאומר שיש עונה שישית, שביעית ושמינית
אודרי - מאיי לאב

ספירלי1

New member
אני לא אוהבת לשוןןןןןן

ב"ה ולא מתמטיקה ולא תנך!!! <תנך אני דווקא אוהבת! אבל לא ללמוד למתכונת!>

וואייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif

עשיתי שלושה מתכונות במתמטיקה בשאלון #005
ציון המתכונת הראשונה - 70.
ציון המתכונת השנייה - 100.
ציון המתכונת השלישית - 0. [
] ציון מגן סופי לפני הבגרות ביום שני -
80

י'.

אנחנו עושים #005 בקיץ של י'. את #003 בחורף של י"א. ואת #004 בקיץ של י"א. וכבר בי"א יש לנו 4 יח'. י"ב חופש ממתמטיקה.
מסלול מואץ כזה.

InBaR 85

New member
ביי../images/Emo201.gif

אני לא יהיה פה בכמה ימים הקרובים כי המחשב שלי לא עובד
ביי
אני אתגעגע

דנקי

New member
הגמר של "השגריר"!!!

היום בערוץ 22!!! המממ.. אולי זה כבר התחיל.. בכל אופן, מי אתם חושבים שזה יהיה?? המתח בעיצומו!! חחח..

למעלה