חברתי

noosh

New member
בלי להזכיר את הפריצה לאלקטרז?

אין ספק שהוא אחד הגדולים (אבל היי, ג'ון וויליאמס לא יכול להיות מקופח ככה. וגם לא ג'יימס הורנר
).

אין לי זמן לקרוא../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

אין לי זמן לקרוא את הארי פוטר שלי!! עכשיו הולך להיות לי שבוע עמוס להתכונן למבחנים ושיעורי בית וחברות שצריך לפתח קשרים חדשים,אההההה!!! ואם יוצא לי זה במיטה שהעיניים שלי כואבות כבר מרוב עייפות.... היום נרטבתי יותר מידי מהגשם!!

MispIaced

New member
מי לא מקבל יותר כסף מתפוז?

אבי לא מקבל יותר כסף מתפוז! הייתי חייב :)

the fishman

New member
מעוצבנת מהמייפל סטורי!!!

לא-מצליחה-לזרוק-כונכיות-שהוסרו-משבלולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

One Minute

New member
למה את לא מצליחה לזרוק אותן? ../images/Emo122.gif

לי זה ממש עובד מצויין בלזרוק דברים

ToryMaster

New member
יש לך כאלו?

כלומר - כאלו שתואמות את קמת הסקיל? כמו כן, צריך אאל"ט יד פנויה מנשקים בשביל זה. פורום מייפל סטורי לרשותך

itay84

New member
לכולם..

אני יודע שזה לא כל כך קשור להארי פוטר , ואתם יכולים למחוק את זה בגלל שזה לא קשור..אבל אני צריך להתייעץ איתכם. נתנו לי עבודה מבית הספר בשיעור אומנות לעצב בול (בול דואר...כן כן..גם אני שואל מה זאת המשימה הסתומה הזו..)... אני צריך לעשות את זה על דך A4 וזה צריך להיות קשור ל60 שנה למדינת ישראל...אז אם יש לכם רעיון כלשהו אני אשמח לשמוע..תודה !

light angel

New member
../images/Emo58.gif

בסוף כל הקונדסאים מתו במלחמה נגד וולדמורט, חשבתי על זה רק היום
גריפינדור, בית האמיצים. (אפילו זנב תולע מת אחרי שהוא סוג-של בגד באדונו).

Ro¥aL

New member
כה גם לי נפל האסימון באיזשהו שלב../images/Emo58.gif

קודם ג'יימס, ע"י וולדמורט אחריו סיריוס ע"י בלטריקס אחריו פיטר ע"י יד המתכת שקיבל מוולדמורט ולסוף לופין ע"י אוכל מוות כנראה.. צוצוצו דרך אגב, מה נסגר עם הבן של לופין? הוא אדם זאב? איפה הוא גדל? על ידי מי? רק כתוב שהוא מחרמן מישהי בסוף הספר..

Leo Messi 19

New member
|ספווילר|

לופין וטונקס אומרים שהוא היה אצל סבתא שלו מצד טונקס, ככל הנראה שהוא נשאר אצלה. והימור, אני שמעתי שופין וטונקס נהרגו על ידי דולחוב.

לא, ../images/Emo58.gif

לופין נהרג עלי ידי דולוחוב, וטונקס על ידי בלטריקס. רולינג אמרה את זה באחד הראיונות שלה...

../images/Emo58.gif

אאל"ט אמרו שהוא כמו טונקס... (לא אדם זאב... ואין לי מושג איך קוראים למה שטונקס...)

oshriti123

New member
אראגון ../images/Emo13.gif

סיימתי לקרוא את הספר היום ומאוד אהבתי... רציתי לשאול, איך הסרט? שווה לראות? יש סיכוי שהוא יהרוס לי את הספר? ואם אנחנו כבר כאן.. השני והשלישי בטרילוגיה כבר יצאו?
תודה רבה מראש. :)

למעלה