חברתי

Billy Shirs

New member
אצלי היו פילוסים

ממש כמו בארץ נהדרת, זה היה גדול! רק היה חסר שהם יגידו "מצ'עמם לי"
והשם משפחה של אחד מהם אשכרה היה הרשקוביץ, זה היה כה מבדר. הרשקוביץ וידידתו נסעו לת"א, והם פגשו שם את הפילוס הנוסף, והם מאוד שמחו לגלות אחד את השני ובילו את כל הנסיעה בהיכרות. זה היה כל כך מצחיק, הערסים האלה, ואני יושבת לידם בחוסר ברירה וקוראת את חדר הסודות
. היו שם גם עוד שתי בנות ממיתופיה שלא הצלחתי להכיר. בכל מקרה, היה שם ציטוט שפשוט הרג אותי מאיזשהי סיבה: "למה אין לך כבל לפלאפון הזה?" "כי קניתי אותו מבנאדם, זה עלה לי רק אלף ש"ח." "וואלה אני יכול להשיג לך ב500 מבנאדם!" can you say רכוש גנוב?
מזל שהוא לא אמר שהוא יכול להשיג בחינם לגמרי מבנאדם- פשוט הולכים מאחוריו ושולפים לו את זה מהכיס. חבל שזה לא בא עם כבל.

1כתר

New member
מחפשת את הספר ה - 6 (בעברית) ../images/Emo92.gif

אחותי המוצלחת לקחה את הספר איתה לחו"ל ושכחה אותו על המטוס
אני מחפשת לקנות אותו יד שניה, אם מישהו מעוניין למכור. אם זה לא המקום לשרשר תגידו לי בבקשה איפה...

Slow Cheetah

New member
קומונת אקס-מן. ../images/Emo13.gif

נפתחה קומונה המוקדשת לכל הנושאים הקשורים לסידרה/טרילוגייה/סידרת קומיקסים-אקס-מן. הקומונה חדשה, ונשמח אם תעזרו להחיות אותה. כל מי שאוהב או מכיר קצת, מוזמן להצטרף ולדבר על הנושא.
וכל מי שלא, שירוץ לקומונה ויתחיל להכיר.
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=28325&smsMsg=

reuts88

New member
חלום מוזר!!!

חלמתי שוולדי רודף אחריי ואחרי חברה שלי... בחולם הוא ממש דמה לפרדי קרוגר... מפחייייייייד
מישו פה בעניין של פתירת חלומות?!

halloo

New member
לא

אבל יש פורום חלומות, אולי הם יפרשו לך את זה כרמז להפרעת אכילה, זה מה שכתוב שם לרוב

gili600

New member
האהאהא!!!

יום ראשון אני נוסעת לטיול של חמישה ימים!$%#%!%#$!@! הולך להיות הכי כיף בעולם!!! ~מתלהבת~

gili600

New member
"בטיול כזה" מה זאת אומרת?

מאיפה אתה יודע על מה אני מדברת?

המסכה3

New member
היתי גם במחנה של 5 ימים בגולן

עשינו קייקים הלכנו בבאניס וישנו בחוף של בכרת

halloo

New member
מישהו אי פעם ראה את הסרט The perfume?

זה הסרט הכי מלחיץ בעולם. ראיתי אותו רק כי אלן ריקמן (זה שמשחק את סנייפ) משחק שם, ואני אוהבת את המרירות שלו. בכל אופן, אם מישהו עומד לראות את הסרט מתישהו, שלא יסתכל למטה יש שם בנאדם שפאקינג (לא, אני לא אוותר על הפאקינג) רוצח נשים כדי להפוך אותן לבשמים! אההה אחרי שסיימתי לראות את זה, פחדתי שהז'אן בפטיסט הזה (הרוצח) יבוא ויוציא לי את המיצים לבושם-עדי.

ToryMaster

New member
זה מבוסס על ספר

לא ראיתי את הסרט, אבל הספר מזעזע לפחות באותה המידה. בטוח.

Pink Stuff

New member
ראיתי את הסרט..

סרט די דוחה, כן. במיוחד הקטע בסוף... כשהוא מחליט לסיים את חייו בצורה מאוד יצירתית.

למעלה