חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

ובכן, לונג טיים נו חברתי, אולם אני כאן שוב כדי להעניק לכם את צמד החברתי / נצל"שים האהוב עליכם. כלומר, אם המחשב שלי לא ינתק אותי שבע פעמים בדרך. השרשור החברתי הוא שרשור ה-
של הפורום, ומטרתו היא לרכז לתוכו את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום - הגיגיםפ, חוויות, המלצות שונות, רשמי היום שלכם, מכתבי אהבה, הערות חשובות וכו'. אנא, שימו לב שאתם משרשרים הודעות כאלה לכאן, ולכאן בלבד, ולא ל-
אנשים, חס וחלילה, או לכל שרשור אחר. הודעות שלא ישורשרו כראוי - ישורשרו או יימחקו ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, שימו לב שגם פה יש לשמור על כללי הספוילרים שלנו: כל הודעה הכוללת מידע בנוגע לספר השביעי, חייבת להיות מסומנת בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!
. בבקשה, אל תהרסו לשאר הגולשים את חווית הקריאה. פרטים נוספים, כמובן, ניתן למצוא בתקנון שלנו. ולסיום, נזכיר כי שרשור זה קופץ
, ורצוי בהחלט להקפיצו במידת הצורך. אם הוא הפסיק לקפוץ, פשוט שלחו לנו מסר, ונפתח אחד חדש. שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא וחסר ניתוקים מהאינטרנט / מחשבים סוררים
.

monicasfh

New member
../images/Emo3.gif

רק עשיתי רענן, וכבר נפתח שרשור נצל"שים וחברתי
how lucky am I? תגידו, מישו הלך לעיר הבירה? :-\

Jemma7

New member
להלהלה../images/Emo9.gif

קיבלתי היום את המשכורת הראשונה בחיים שלי. יאאא, אני נערה עובדת. חח, גאה בעצמי

Jemma7

New member
חלוקת עלונים.

שכר מינימום, עבודה קשה, אבל אני טוחנת שעות ובסוף זה ממש משתלם. בייביסיטר הרבה יותר טוב, אבל אני לא מוצאת
ותודה לשתיכן

gili600

New member
ראיתי הארי פוטר חמש

לא אהבתי
‏נכון ‏שהוא ‏פשוט ‏מדהים?

Dana Argamen

New member
+לא פרסם לי תוכן ! :|

ממש לא אהבתי ת'סרט... ורון בקושי דיבר |חיבל| והחסירו מלא קטעים
כנראה שאני בחיים לא אוכל להינות מסרט של הארי פוטר אחרי שקראתי את הסרט... כי אין מה להשוות בין השניים. וכן הסוס יפה
אני בדיוק מתחילה ללמוד לרכוב על סוסים :]

gili600

New member
איפה את גרה? אולי יש חווה קרובה יותר..

אה ואיזה סגנון?

Dana Argamen

New member
אני גרה בחיפה...

ואני לא יודעת בת דודה שלי למדה שם (היא גרה קרוב...) והמליצה אז הלכתי לראות :] ואני אתחיל ללמוד עוד כמה ימים רק, בתחילת שנה הבאה... בינתיים אני לא כלכך מבינה בזה משהו
ההתנסות הכי גדולה שלי היא רכיבה על סוסים (איטי) באיזה חווה אחת, להקיף את כל השטח למשך 20 דקות...
ומזתומרת איזה סגנון?

gili600

New member
יש רכיבה "מערבית" ורכיבה "ספורטיבית"

(אינגליש ו-ווסטרן) נראה לי שמקום שנציף פה הכי טוב יהיה אם תבואי לפורום "רוכבים צעירים" ושם יוכלו לענות על כל השאלות שלך

Dana Argamen

New member
זהו הלכתי לשם כמה פעמים גם יש לייד

מסעדה אז היה ל כמה פעמים אירועים משפחתיים שם... אבל ההורים שלי - מסיבה לא בדיוק ברורה - מעדיפים שאני אלך לאור אקביע
הם מושפעים מדעתה של בת דודה שלי... אבל אם אני לא אמצא דרך להגיע לשם כל פעם קבוע אני כנראה אלך לבית אורן... ו-gili600 צודקת
אני אכנס לפורום ואקרא קצת דברים, או שאעשה שיחה עם בת דודה שלי ;] אגב, אני לא יודעת מה אני אעשה אני יודעת שבת דודה שלי אמרה לי שהיא עושה סגנון "מערבי" אני כמעט בטוחה, קיצר אין לי מושג מה ההבדל... כדאי שאני אכנס לפורום

למעלה