חברתי ../images/Emo28.gif
ובכן, לונג טיים נו חברתי, אולם אני כאן שוב כדי להעניק לכם את צמד החברתי / נצל"שים האהוב עליכם. כלומר, אם המחשב שלי לא ינתק אותי שבע פעמים בדרך. השרשור החברתי הוא שרשור ה-
של הפורום, ומטרתו היא לרכז לתוכו את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום - הגיגיםפ, חוויות, המלצות שונות, רשמי היום שלכם, מכתבי אהבה, הערות חשובות וכו'. אנא, שימו לב שאתם משרשרים הודעות כאלה לכאן, ולכאן בלבד, ולא ל-
אנשים, חס וחלילה, או לכל שרשור אחר. הודעות שלא ישורשרו כראוי - ישורשרו או יימחקו ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, שימו לב שגם פה יש לשמור על כללי הספוילרים שלנו: כל הודעה הכוללת מידע בנוגע לספר השביעי, חייבת להיות מסומנת בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!
. בבקשה, אל תהרסו לשאר הגולשים את חווית הקריאה. פרטים נוספים, כמובן, ניתן למצוא בתקנון שלנו. ולסיום, נזכיר כי שרשור זה קופץ
, ורצוי בהחלט להקפיצו במידת הצורך. אם הוא הפסיק לקפוץ, פשוט שלחו לנו מסר, ונפתח אחד חדש. שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא וחסר ניתוקים מהאינטרנט / מחשבים סוררים
.
ובכן, לונג טיים נו חברתי, אולם אני כאן שוב כדי להעניק לכם את צמד החברתי / נצל"שים האהוב עליכם. כלומר, אם המחשב שלי לא ינתק אותי שבע פעמים בדרך. השרשור החברתי הוא שרשור ה-