נמאס לי עברתי על כל האתרים שיש לי במועדפים מזל שיש עדי שתשעשע אותי במסנג'ר
G gili600 New member 14/8/07 #19 נמאס לי עברתי על כל האתרים שיש לי במועדפים מזל שיש עדי שתשעשע אותי במסנג'ר
G gili600 New member 14/8/07 #20 ועכשיו היא נטשה! ../images/Emo7.gif בוהו. מישהו מעוניין להחליף אותה? מישהו?
L Looking4CoolName New member 14/8/07 #15 ../images/Emo42.gif פוסט תיעוד המפגשון של 160. ../images/Emo42.gif ויש גם תמונות!!!!!!!!!!1 http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1059680
../images/Emo42.gif פוסט תיעוד המפגשון של 160. ../images/Emo42.gif ויש גם תמונות!!!!!!!!!!1 http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1059680
L Looking4CoolName New member 14/8/07 #16 ודוד שלי עכשיו מגיע מאירן! |יאיי|../images/Emo99.gif. ההורים הלכו להביא אותו מנתב"ג. זה אומר שלוקחים לי את החדר לחודש, וזה אומר שאין לי מחשב בלילות.
ודוד שלי עכשיו מגיע מאירן! |יאיי|../images/Emo99.gif. ההורים הלכו להביא אותו מנתב"ג. זה אומר שלוקחים לי את החדר לחודש, וזה אומר שאין לי מחשב בלילות.
M mbar30 New member 14/8/07 #21 איך הגיע????? דרך תורכיה או רגלית? ברח א דרך אפגניסטן? מעניין כי בזמן האחרון הפסיקו לתת ליהודים ויזות....
איך הגיע????? דרך תורכיה או רגלית? ברח א דרך אפגניסטן? מעניין כי בזמן האחרון הפסיקו לתת ליהודים ויזות....
L Looking4CoolName New member 14/8/07 #17 ../images/Emo99.gif וספיר באה אליי מחר!!! |וויפי|../images/Emo23.gif כןכן, פיקסית נצחית!!! אחרי שהפתעתי אותה במסיבת יומולדת שלה בישוב שלה - היא באה לבקר אותי מחר! |יאיי| וחשוב לציין שצריך לסגוד לנפתלי שמסיע את ספיר לפה! ~סוגד~ ספיררררר!!!!!1אחד.
../images/Emo99.gif וספיר באה אליי מחר!!! |וויפי|../images/Emo23.gif כןכן, פיקסית נצחית!!! אחרי שהפתעתי אותה במסיבת יומולדת שלה בישוב שלה - היא באה לבקר אותי מחר! |יאיי| וחשוב לציין שצריך לסגוד לנפתלי שמסיע את ספיר לפה! ~סוגד~ ספיררררר!!!!!1אחד.
פ פיקסית נצחית New member 14/8/07 #18 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ב"ה אין ספק אני בהיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה כן. היי. קפצתי לבקר לשנייה ואני בורחת שוב כי יש ספויילרים. זהו. אוהבת אותכם חבר'ה!
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ב"ה אין ספק אני בהיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה כן. היי. קפצתי לבקר לשנייה ואני בורחת שוב כי יש ספויילרים. זהו. אוהבת אותכם חבר'ה!
B Bakura New member 14/8/07 #28 ../images/Emo96.gif אני מוחה על הספר השביעי. D:~ (...טוב, אז עשיתי את זה בשתיים וחצי בלילה שהמוח שלי היה מושי כזה, אבל לא נורא. D:~)
../images/Emo96.gif אני מוחה על הספר השביעי. D:~ (...טוב, אז עשיתי את זה בשתיים וחצי בלילה שהמוח שלי היה מושי כזה, אבל לא נורא. D:~)
G Gummy Bears New member 15/8/07 #32 וואה! ../images/Emo12.gif |פריטיפריטי| מותר לשאול באיזו תוכנה את משתמשת? הפלאש שלי נטש אותי לאבדון.
B Bakura New member 15/8/07 #35 ../images/Emo96.gif OPENCANVAS 4.06 FTW! למרות שפוטושופ יותר טוב בדברים האלה (של המסגרות והקומיקסים) אני אוהבת את האופנקאנבס שלי 8D~ הנה גרסה קצת יותר ערוכה. ותודה
../images/Emo96.gif OPENCANVAS 4.06 FTW! למרות שפוטושופ יותר טוב בדברים האלה (של המסגרות והקומיקסים) אני אוהבת את האופנקאנבס שלי 8D~ הנה גרסה קצת יותר ערוכה. ותודה