חברתי

מה יא

New member
אני מניחה שזה אוף..../images/Emo96.gif

ראיתי הארי פוטר ומסדר עוף החול
מה אני אגיד... חמוד. את הקטעים החמודים והמצחיקים הם יודעים לעשות נחמד מאוד, אבל יכולות המשחק של דניאל רדקליף פשוט לא מספיקות בשביל הקטעים ה"מרגשים"/"מפחידים". חיבבתי את סיריוס, באופן לא צפוי בהחלט ^^ עדיין מפריע לי שהוא כל כך... זקן ומכוער
גם רמוס. ואותו מ-מ-ש לא אהבתי. אני מתכחשת לקיומו של השחקן הנוראי הזה. אבל אני מניחה שצריך להאשים את הפאנפיקים בעניין המראה. דרך אגב, כולם ממש הזדקנו (מולי, ארתור, ורנון [הוא ניראה ממש רע], מקגונגל [כפרעליה]...). כל פעם שאלן ריקמן פותח את הפה אני נקרעת
ואיך עשו אותו ב"זיכרון הכי גרוע של סנייפ"
רופרט תעשה לי ילד עם מנעד רגשי של כפית! ^^ הסוף זוועתי, נוראי, מעורר חלחלה בכמה שהוא לא נאמן למקור. ממתי אוכלי מוות נעלמים ומופיעים בעשן שחור, ומסדר עוף החול בעשן לבן? וסיריוס מת באבדה קדברה?! נו באמת.. ודמבלדור... אוי, הזוועה. "אתה החלש. אף פעם לא תהיה לך אהבה וחברות אמת!! אני מרחם עליך!!!" XD ענק
לפחות לא ציפיתי להרבה...

mbar30

New member
מצטרפת לכל מילה שלך

לפחות ניצלתי את הכרטיס חינם של פלאפון בעע רוחות לבנות שחורות במעין ריקוד ריחוף.... אהבתי את כל הנבואות שנפלו על רצפת החדר והתנפצו דוקא היה יפה

מה יא

New member
כן זה היה נחמד, אבל סתם בשביל הקטע../images/Emo96.gif

כי זה לא היה ככה בספר... בכלמקרה, לא היה לכם איזה "שירשור הסרט" כזה כשהוא יצא? חיפשתי ולא מצאתי... *חוזרת לחיפושים*

בשביל זה יש את...

פורום הארי פוטר - הסרט...זה פורום שבו פעם בכל זמן שיוצא סרט חדש, מתכנסים חובבי הארי פוטר כדי לדבר על הסרט, אחרי כמה זמן כשכבר מיצו את השיחות על הסרט הפורום נשאר ריק ועם הודעות משנת 2005... יש עוד פורום של הארי פוטר שמישהו נכנס אליו פעם ב-10 שנים...שכחתי איך קוראים לו...

מה יא

New member
די, באמת?../images/Emo11.gif *רוע לב*../images/Emo96.gif

אבל בפורום הסרט יש אנשים פחות נחמדים מפה
ויותר מעניין אותי לדעת מה האנשים פה חושבים על הסרט. ולא מצאתי כזה שרשור.

1כתר

New member
מאיזה קללה סריוס מת?

לא זכור לי שזה מצויין בספר ? לשאר הדברים אני מסכימה. יכולת משחק של כמעט כל השחקנים נמוך מאוד. הרבה דגש על אפקטים, דגש מועט מאוד על הפן האנושי של השחקנים וחבל

1כתר

New member
נכון, אבל משהו גרם לא ליפול...

קללה כלשהי שהיא הטילה לעברו , אלא שבספר לא מצויין איזה קללה. זה לא שולל את זה שזו היתה קללת האבדה קדברה...

1כתר

New member
תבדקי עמ' 823 בגרסה העברית.

לא כתוב לא קללה, ואף לא צבע הסילון....שפגע בו ישירות בחזה.

gili600

New member
אוקיי..

לא כתוב בספר את הלחש. כתוב פשוט; "רק שני אנשים עוד המשיכו בקרב, וכנראה לא הבחינו כלל במצטרף החדש. הארי ראה את סיריוס מתכופף להימלט מסילון האור האדום של בלטריקס: הוא צחק עליה. 'קדימה, זה כל מה שיש לך?' הוא צעק, וקולו הידהד ברחבי החדר הענק. סילון האור השני פגע בו ישירות בחזה. הצחוק עוד לא הספיק להימחק מפניו, בל עיניו נפערו בתדהמה. הארח שלרר את נוויל בלי להרגיש שעשה זאת. הוא קפץ שוב במורד המדרגות ושלף את שרביטו. דמבלדור פנה לעבר הבמה. זמן הנפילה של סיריוס נדמה כמו נצח. גופו התעקל בקשת חיננית, והוא שקע לאחור אל תוך הפרגוד הפרום התלוי על קשת האבן..." [עמוד 823 בגרסה העברית]

gili600

New member
זה לא אבדה קדברה.

א. כי היא ירוקה ובספר הקללה אדומה. ב. הוא עוד היה חי שהוא נפל לתוך הוילון.

1כתר

New member
איך איך איך את יודעת?

לא כתוב את צבע הסילון השני בדיוק ציטטת: סילון האור השני פגע בו ישירות בחזה. איך את יודעת שהוא עוד היה חי כשהוא נפל לתוך הווילון? כתוב שהצחוק עדיין על פניו (לא ברור לי שזה מוכיח שהוא היה חי)

gili600

New member
בסוף העמוד כתוב

"הארי ראה את מבט הפחד וההפתעה המעורבים על פניו המיוגעים והנאים לשעבר של סנדקו, שעה שנפל אל תוך השער העתיק ועלם מאחורי הפרגוד."

gili600

New member
זה נשמע כ"כ מטופש שכותבים את זה ../images/Emo6.gif

אוי, רולינג. דווקא את סיריוס להרוג ככה?!

Pink Stuff

New member
../images/Emo45.gif גם אני נקרעתי מהקטע

בסוף עם ה"אני מרחם עליך! אתה לא יודע מה זה ידידות!!" (או חברות או אהבה או קשקוש אחר..) והם גם הרסו לגמרי את כל הקטע של הכמעט-מוות-של ארת'ור-וויזלי ודחסו את זה לסצינה אחת של ארוחת ערב שבה רואים את ארת'ור עם תחבושת סביב הראש
. וגם נוויל הוא לא זה שסיפר להארי על זה שההורים שלו חולי נפש כאלה בבי"ח ע"ש מנגו. הקטע הזה באמת הפריע לי כי זה איכשהו פוגע בדמות. זהו, אני מצטערת, הייתי חייבת להוציא את זה!!! אני מרגישה כזאת הקלה..

למעלה