חברתי

motti261

New member
סיימתי ביום שישי

היה כיף, עצוב שנגמר, אבל דברים טובים יש להם נטייה להגמר... נחכה עכשיו לאנציקלופדיה שהיא הבטיחה שתכתוב

motti261

New member
אגב

מבחינתי הכל התחיל באפריל. אז התחלתי לקרוא את כל הסדרה מההתחלה בפעם שניה. מכיוון שעברו הרבה שנים מאז שקראתי את הראשונים, אז הרגשתי כמעט כאילו אני קורא ספר חדש. סיימתי את השישי בשבת שלפני יציאת הספר החדש. והגעתי אליו מוכן, עם כל הסדרה טריה בראש. אז זה סיום של שלושה חודשים כיפיים ביותר :)

Ronis13

New member
אני לא הייתי מסוגל

לקרוא את כל הסדרה בבת אחת במשך חודשיים-שלושה. זה יותר מידי בשבילי. אני צריך את ההארי פוטר במינון המתאים, פעם ב... ולא כל הזמן, אחד אחרי השני (אם אני קורא ככה אחד אחרי השני, אני מאבד את הכיף).

gili600

New member
מישהו יודע איך מכחילים?

ניסיתי איך שכתוב ב"מאמר" שמישהו שם פה פעם אבל אני לא מצליחה

רונילי92

New member
אה.. כן..

אמממ אני אנסה להסביר.. את כותבת מילה שאת רוצה להדגיש בכחול ואז עוברת עליה עם העכבר (כאילו משחירה אותה) ומעתיקה אותה. צריך לפתוח למטה "קישורים בתוכן ההודעה" ולהדביק אותה בנושא הראשון. לפני המילה שאת רוצה להדגיש את עושה תו שקוף אם את יודעת מה זה... איך עושים תו שקוף: לוחצים על אלט בצד שמאל של המקלדת (ALT) ועל המספרים 0 2 5 4 (לקרוא מימין לשמאל) לפי הסדר כעדיין לוחצים עליו. נוצר לך תו שקוף ואת צריכה לעשות אותו גם לפני המילה שרצית לצבוע, גם לפני המילה שבתוך הקישור, וגם בשני הקישורים האחרים (שבלי מילים)... אסור לנסות סתם ככה בפורומים ספציפים.. יש איזה פורום.. שאני לא זוכרת את המספר שלו.. אבל נראה לי קוראים לו פורום נסיונות לגולשים או משו. שם מותר.

משהו מצחיק!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

"שלום, לילי פוטר? שמי וולדמורט, את אולי מכירה אותי. אני מסתובב פה באיזור כבר כמה שנים והורג אנשים. אה כן, אופס, בטח שאת מכירה אותי, את ובעלך נלחמים בי כבר כמה שנים, לא? נחמד שמכירים סוף סוף. את יודעת מה, יש לי הצעה לא רעה בשבילך, אבל אם רק תרשי לי שניה, קודם כל אני יש לי משהו להגיד לתינוק שלך שצורח שם. הוא מכיר את השיר המקסים 'אבדה קדברה'? לא? אז אני אדקלם לו אותו ברשותך. ככה תוכלי להתפנות לסדר קצת את הבית, הוא די הפוך ובמסדרון זרוק איזה איזה גבר מת, נדמה לי שהוא בעלך או משהו. לכי לכי לילי, תעשי בינתיים כלים או משהו. אפשר קפה? אני בינתיים אעסיק את הילד. הנה זהו. שלום הארי קטן. איזה תינוק מתוק. אבדה קדאברה. איזה תינוק שקט. איפה היינו, לילי? אה כן, הילד שלך. חיסלתי אותו. אין לך בעיה עם זה, נכון? אוקיי, תשמעי, מאמי, אני הרגע חסתי על חייך אז מה דעתך לשתף פעולה? שמעתי עלייך רק דברים טובים. מצויין, תחתמי לי פה. תודה" המקור המהולל בפורום האריפוטר לבוגרים!

טלוש318

New member
קיבלתי סופסוף את הספר!!../images/Emo13.gif

רק שעכשיו אני הולכת לישון אצל חברה ככה שאני לא יכולה לקרוא אותו אני צריכה ךחכות עד מחר =/

למעלה