T the fishman New member 3/7/07 #40 על עזים צועדדות.. ../images/Emo83.gif שצועדות במורד הרחוב ומשאירות מתנות.
T The T Shirt New member 3/7/07 #24 חברתי נעוץ? ../images/Emo6.gif או וול, עכשיו אני אצטרך לגלול הרבה למטה כל הזמן. בכל מקרה, רשמת 'הקפיצו דיון זה אם הוא יורד' אבל כשהוא גם ככה נעוץ, זה לא נחוץ. אנשים, שיהיה שבוע טוב! תתחילו להתכונן נפשית לסרט החמישי ולספר השביעי.
חברתי נעוץ? ../images/Emo6.gif או וול, עכשיו אני אצטרך לגלול הרבה למטה כל הזמן. בכל מקרה, רשמת 'הקפיצו דיון זה אם הוא יורד' אבל כשהוא גם ככה נעוץ, זה לא נחוץ. אנשים, שיהיה שבוע טוב! תתחילו להתכונן נפשית לסרט החמישי ולספר השביעי.
Z ZoHaRoT New member 3/7/07 #35 ../images/Emo6.gif התחלתי להתכונן מזמן.... אבל אני מנסה להיתכונן לעזיבה שלי... שבוע לפני או משהו.. אני לא אוכל לסבול ספויילרים עם בסיס.
../images/Emo6.gif התחלתי להתכונן מזמן.... אבל אני מנסה להיתכונן לעזיבה שלי... שבוע לפני או משהו.. אני לא אוכל לסבול ספויילרים עם בסיס.
G Guid New member 3/7/07 #51 אני עדיין לא מעכל... ואני כנראה גם לא אעכל עד הרגע שבו אני אחזיק אותו בידיים... ובקשר לסרט- מעניין אותי לראות כמה גרוע יעשו אותו. אם את הרביעי הם קיצרו ושינו את העלילה שתתאים אז בסרט הזה הם רק יראו את ההתחלה ואת הסוף. זה יהיה נורא...
אני עדיין לא מעכל... ואני כנראה גם לא אעכל עד הרגע שבו אני אחזיק אותו בידיים... ובקשר לסרט- מעניין אותי לראות כמה גרוע יעשו אותו. אם את הרביעי הם קיצרו ושינו את העלילה שתתאים אז בסרט הזה הם רק יראו את ההתחלה ואת הסוף. זה יהיה נורא...