חברתי

Yvaine

New member
שאלה לי אל כולכם:

אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון?

moochkin

New member
המ. איך נאמר:

אהבה ממבט ראשון, גירושים ממבט שני
קיצור, לא.

trigotrigo

New member
אני מאמין באהבה ממסר ראשון במסנג'ר ../images/Emo6.gif

מה רע באהבה ממבט ראשון? הכי טוב שיש
זה בא מהר ועם רגש, אי אפשר להתחמק מזה.

Yvaine

New member
זה רע מסיבה מאוד פשוטה

אין לי שום סיכוי, הפעם, לשם שינוי.

מה יא

New member
אמ, שאלה קשה ../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

אני חושבת שאהבה ממבט ראשון זה יותר התאהבות בגלל המראה. אז לא, זאת לא ממש אהבה. יכול להיות שאחר כך תצמח מזה אהבה... זה גם תלוי כמה זה מבט ראשון.. ניראה לי שכן אפשר להתאהב במישהו אחרי כמה ימים ביחד. אבל אהבה זה לא מדע מדוייק. אצל כל אחד זה אחרת... קיטשיות של 1:00 בלילה

Yvaine

New member
במקרה הספציפי,

מדובר בהאזנה ואח"כ מבט, אבל זה לא רלוונטי ממש.

LiRs Lullaby

New member
כן, למה?

אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את החתול שלי, הוא רבץ לו בתוך כלוב בתוך חנות חיות, ואיך שהוא ראה אותי הוא עשה את ה"מיאו" הכי מרגש
בתולדות ההיסטוריה ולא הפסיק להסתכל עליי. איך שראיתי אותו ידעתי שנהיה ביחד לעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד או עד שאחד מאיתנו ימות קודם. אבל בנימה יותר רצינית - אני חושבת שכן
את מדברת על בועז? בועז. אבל נראה לי שעינבוש נדלקה עליו קודם אז תצטרכי לחכות לתורך

Yvaine

New member
עזבי את בועז (זה בועז?)

אפילו שהוא היה ממש מותק היום וחייך המון, הוא לא ממש הטעם שלי. בכל אופן, אני פשוט רוצה לדעת אם אני מדמיינת את כל זה או שזה יכול להיות אמיתי...

שאלה באמת לכולם? ../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אני כן מאמין באהבה ממבט ראשון, כי זה יכול להיות תמים ומעולה ו... |מושי-מושלם|. אבל אהבה שנרקמת לאט-לאט זו, לדעתי, האהבה האמיתית! כי באהבה ממבט ראשון אפשר גם להתאהב ברוצח סדרתי, ולא לדעת לגמרי הכל על החיים שלו. אהבה שנרקמת לאט בגלל קשרים טובים בין 2 - יש לה סיכוי טוב!

Guid

New member
לא.

בשביל לאהוב מישהו צריך להכיר אותו טוב, לדעת אפילו מה החסרונות שלו, ועם כל זה לאהוב אותו. אבל להידלק ממבט ראשון זה בהחלט אפשרי. ‎:D

Guid

New member
לא.

בשביל לאהוב מישהו צריך להכיר אותו טוב, לדעת אפילו מה החסרונות שלו, ועם כל זה לאהוב אותו. אבל להידלק ממבט ראשון זה בהחלט אפשרי. ‎:D

צלליות

New member
כן ../images/Emo45.gif

אפשר להתאהב במישהו שאת מכירה כל החיים ולאהוב אותו עם הייתרונות והחסרונות ואפשר להתאהב במבט ראשון במישהו שאחר כך את תכירי ותאהבי כל החיים עם החסרונות והייתרונות (שבמקרה הזה אחד הייתרונות הוא מראה..
)

למעלה