חברתי

mjlk

New member
ויקץ

ויקם וישתף וישתן וישתה ויאכל וילך וילמד ויקרא וינם ויקץ וישוב ויקפוץ ויאמר והנה חודש ויצא הספר השביעי כי אם ביום האחת ועשרים לחודש השביעי ויצא הספר השביעי ביום ההוא. יצחק ויבכה ויפחד ויגע היום ההוא ויקרא הספר וישמח ויבכה ויפחד ויאמר כי נמאס ללב אשר היא כותבת את המילים האלה מוהאהאה

mjlk

New member
ויבוא אבי ויאמר

מה הדברים אשר את אומרת ותגד לו כי אין הדבר מעניין מעייניו ויכעס ויקפוץ וישתלל ויחשוף ריבועיו. ויתהלך בארץ ויחזור ויאמר מה הדברים אשר את אומרת ותאמר לו כי בחודש ימים ויצא הספר השביעי וירנן וישמח כי הספר יצא בחודש השביעי

mjlk

New member
וירץ אל אנשי הפורום

ויאמר להם ברננה ובשמחה ויצא הספר השביעי בחודש השביעי ויקם הפורום על רגליו וישמח וירנן וידלג על ההרים ויקפץ על הגבעות ויזחל בתלמים וישחה בנהרות יהס אותם אבי ויאמר כי לנערה אשר אמרה זאת ולא תרגש בטוב כי דעתה השתגעה עליה ותקם לב ותאמר מעין הדבר אשר אתה אומר ויקום אבי וישלח קישור ותרא לב ותירא

|מחמם|../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

זה רק אני או שעוד אנשים לא מבינים את המחמאה? |שורק|

רונילי92

New member
כן נו הבנתי למה אתה מתכוון...

ועוד משו לא קשור.... אם אתה גם מתכוון לניהול של פורום הסרט אז לא.... היא לא כחולה רק שם

סוגייה [מיועד לבנות ולאבי]:

אהמ. אז כמו שכבר עידכנתי את שרי במסן, אעדכן גם אתכם, כי.. משעמם לי
כידוע לכם אני שנה הבאה עולה לח'.. וזה אומר שהמחזור של ט' שהיה בבצפר עובר שנה הבאה לתיכון. ו.. ישנו ט'ניק יפה מראה (קצוותXD) ששמו בישראל _ _ _ _ . (לא אחשוף את שמו כי יש לו גם שם שקסי. נו טוב, קוראים לו אורן.) בכלאופן, הוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חתיך
. ומי שהקשיב עד עכשיו יכול להבחין בעובדה שהוא יעלה לתיכון, ולא אראה אותו יותר, כנראה. מה עושים?? [בנלה לגעת רוצים!XD (עזבו, עוד בדיחה פרטית, אני פשוט לא יכולה להתאפק)]. אז אחרי שאתמול אני וחברתי משכבר הימים בהינו בו רוקד סלסה עם גופייה ומכנסיים מינימליים, החלטנו לעשות מעשה. לאנוס אותו. נו רק טיפה מה יש?!?!? אבל זה לא הצליח. אז אנחנו טיפה מאוכזבות, כי.. כי...
לא נוכל לפגוש אותו שוב ליד הלוקרים עם עדר מעריצותיו.. ג'ינג'י ומנומש מתמיד...
חוצמזה.. יש גם כמה בנות .. שהפכו לחברות שלנו. ו.. קשה!!!!!!!!! אז. אז אנלא אוהבת חופש..
אנשים חיבוקי
. זהו.

mjlk

New member
יש לכם לוקרים?? ../images/Emo12.gif

רק אצלנו מספיק דפוקים בשביל לשבור אותם XDDD

למעלה