חברתי

מה יש להבין?

במיוחד שכותבים שהתחכמות שלי מעצבנת, אז מה אמורים לעסיק מזה? וחוץ מזה עם לא הבנתי את ההתבדחות לא הייתי שם את התמונה הזאת דווקא, הייתי לוקח סתם תמונה של חתול.

Mr Sinister

New member
נגמרה הטירונות ^___^

אחרי חודש[שעבר בסבבה בסה"כ] בסוף העולם שמאלה[זיקים, מטר מעזה בערך] נגמרה הטירונות. עכשיו יש לי זמן עד ראשון להיות בבית, ובראשון אני צריך להיות בטכני לתחילת הקורס.

ברוך השב !

חסרת לנו בכמה מפגשי צ'אטים. אני שמח שעברת את הטירונות בשלום ובסבבה. מאחל לך שגם בהמשך יהיה לך סבבה.
אני הולך כרגע לחינה של בת-דודה לרקוד הרבה סמבה, ואולי כשאחזור אוכל חטיף של במבה. אסיים כאן לפני שמישהו יבוא להחטיף לי בומבה.

the ror

New member
בסבבה רק?טירונות 02 זו כזו קייטנה...

גם אני עשיתי בזיקים...בזמני, היה כל שניה בום של הפגזות באיזו או מהאיזור...חתיכת חוויה... ותהנה בבית, נדמה לי שבקורס יהיה לך קצת פחות קייטנה...לפחות סביר להניח שתלמד קצת הרבה יותר מבטירונות...

צלליות

New member
../images/Emo12.gifזה רק אני או שיש שני חברתי באותו דף..?

אהה זה פעם ראשונה אז נפרגן: מזל"ט על הפעם ראשונה חברתי!

חזרתי לסרוג. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אני דיי... מזניח את עצמי לאחרונה, "ירידה לצורך עליה". אבל נו.. 27.6 מחכה לי בעז"ה.

ויש לי עודתכונותנסתרות. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

יום אח"כ זה בגרות בביולוגיה, ויומולדת לחבר טוב.

רונילי92

New member
הא! תמסור מזלטוב!

לועזי? לא עדיף בעברי.? בשביל מה אנחנו יהודים......? ד"א.. אתה סורג במסרגה אחת או 2..?

מסרגה אחת. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

והוא חוגג לועזי. מה לעשות? מכבד אותו.

רונילי92

New member
........./images/Emo13.gif

תראה ליכיפה שסרגת!
אז אני אראה לך צעיף שסרגתי.... (ברגע שאני אגיע הבייתה.. ואני אצלם אותו..) כע אני כמו הסבתות.... סורגת ב2....

רונילי92

New member
ד"א..

המאומצים שלך מפחידים אותי...... מיצי ודג לשילטון!
(כמה זמן לא השתמשתי בהם......)

המאומצים שלי שליטע! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

מצלמה אידיוטית. תראי כבר במפגשפורום!

למעלה