חבר'ס

aerox

New member
חבר'ס

התיעצות קטנה . אני מתחיל ככל הנראה חודש הבא . CCNA הקורס ICND שהוא 40 שעות ו2 קורסים של צ'ק פוינט ccsa+ccse גם 40 שעות . רציתי לדעת האם זה יכול לתת לי פייט רציני מבחינת מציאת עבודה שלא קשורה לסיסטם ולעבוד בתקשורת או שעדיף לעשות את כל הקורס של סיסקו המלא ה200 שעות בערך.

בעז 21

New member
דעתי,

לפי דעתי מחפשים אנשי תקשורת שיש להם נגיעה בציוד תקשורת (נתבים ומתגים). אם ה40 השעות שאתה הולך לעבור בקורס יהיו ה40 השעות היחידות שבהם תצבור ידע מעשי ותאורטי בתחום יהיה לך קשה למצוא עבודה כאיש תקשורת. בכל אופן תמיד כדי לבדוק אפשרות להתחיל מלמטה, בתמיכה של ספקי האינטרנט וכדומה.. (כל עוד זה רלוונטי לך מבחינת שכר..)

aerox

New member
בגדול .

אני עבדתי ברשתות . ויש לי נסיון אני סה"כ רוצה להמשיך את מה שאני יודע לפתח את זה לכיוון התקשורת ואז למצוא מקום עבודה מתאים .

aerox

New member
ושכחתי להוסיף :)

ה40 שעות סיסקו+40 שעות צ'ק פוינט ממש לא יהיו האחרונות בחיי . אני רוצה לפתח את זה קצת יותר למעלה לכיוון ccne וכו'.. מבין ? וכמובן לעבוד בזה בתור התחלה להכיר את השוק .

בעז 21

New member
לא אני לא מבין.

אם יש לך נסיון בעבודה עם ציוד של סיסקו ובכלל ציוד תקשורת אז לך לזה. אבל אם אתה הולך לתואר הזה במטרה להשיג נסיון אז אני מציע לך לחשוב על זה עוד פעם. מקווה שעזרתי.

aerox

New member
חח מה קשר?

זה כמו שכאלו שלומדים MCSE אז מה הם לא ימצאו עבודה אחרי זה ? איזה שטויות אתה מדבר . תחשוב פעמיים על זה

בעז 21

New member
הסבר נוסף.

מה שאני מתכוון הוא שהיום כל אחד יכול לגשת למסלול MCSE או להכשרת CCNA מהסיבה הפשוטה שאלו הכשרות מקצועיות שלא כוללות דרישות קדם (למרות שמשפט זה לא נכון בעיקרון אם תיכנס לסילבוס של MCSE ולסילבוס של CCNA תראה שיש דרישה לידע קודם ולנסיון מפורט לכל אחד מהמסלולים הבעיה שמכללות לא בודקות את הדרישות האלה). לכן אבא שלי היום שהוא נגר במקצועו יכול ללכת ללמוד MCSE, האם זה מבטיח שהוא ימצא עבודה? עכשיו מי צריך לחשוב פעמיים על זה ? :) בברכה בעז.

aerox

New member
זאת באמת השאלה ...

בתור אחר שיש לו נסיון ברשתות תקשורת ואני מזכיר לך רשתות תקשורת בתור טכנאי רשת שלאחר מכן למד mcse (מילה איכותית של מיקרוסופט) במקום להגיד sys admin בכל אופן אני בא ואומר לך שיש לי נסיון ברשתות אבל לא נסיון בסיסקו אני רוצה ללמוד סיסקו כדי להתקדם הלאה אתה מבין ???

למעלה