רציתי למסור לחברה שטסים בעוד 3 ימים (מור אהם אהם) שיהיה אחלה לאלו שיוצאים ליוסי יפה תהנו (אני אהיה בקורס מגישי עזרה רשונה) לכל שאר האנשים שאני אוהב חזק ואמץ ולכל אל שלא אני בטוח שזה הדדי wear sunscreen
קודם כל - מורוש! תהני לך בפולין!!!! ואם את יכולה ובא לך - תשלחי לי מספרי פקסים של המלונות!! (אחר כך כשאני אדבר איתך אני אשכח מזה..) חוץ מזה... ויצמן, תהנה לך בקורס! אני חושב ששמעתי על עוד כאלה שלא יוצאים ליוסי יפה בגלל קורס עזרה ראשונה אני רק לא זוכר מי אמר לי....
אני יוצאתתתתת זהווו נגמררררר אני מתפוגגת.... נגוזה!!!! חיחי אני טסה לי לפולין..... עוד באמת שעתיים פחות אפילו אני כבר במקום האיסוף..... תאחחלו לי בהצלחה ו.... זהו.. תחזיקו לי אצבעות!!!! אז זהו, נתראה עוד שבוע פחת או יותר!! אוהבת אתכם ושמרו לי על הפורום חיחי!! מור'וש..
תהני שם הכי בעולם!!!! אני בטוחה שהייצוג שלך לא יבייש אפילו בריטים (יענטו נימוס בלאגנים, או משהו כזה....) בכלמקרה מתוקה אל תשכחי אותנו במשך השמונה ימים האלה. אנחנו מחכים לך פה, מתגעגעים ואוהבים המון!
תהני תבלי תחייכי...אבל גם...תבכי תזכרי ותנציחי... אני אוהבת אותך המון! ורק תדעי שלפעמים חיבוק נותן הכי הרבה למישהו! אפילו אם אתם לא כ"כ חברים...- עצה לפולין! אוהבת אותך המון המון וכבר מתגעגעת...עדידוש...