חברס יש מצב שמישהו מעדכן אותי קצת על הפורום? ותודה רבה לכולכם אתם ממש חמודים!
א אדרי3 New member 23/5/07 #1 חברס ../images/Emo24.gif יש מצב שמישהו מעדכן אותי קצת על הפורום? ותודה רבה לכולכם אתם ממש חמודים!
א אדרי3 New member 23/5/07 #3 היי רוני חח אופס.. לא התכוונתי שהשאלה תצא ככה פשוט רציתי לדעת אם מישהו יכול לעדכן אותי קצת על נטליה.. אם יש בכלל משהו חדש... ודרך אגב ראיתי שהייתה לך יום הולדת אז המון מזל טוב..
היי רוני חח אופס.. לא התכוונתי שהשאלה תצא ככה פשוט רציתי לדעת אם מישהו יכול לעדכן אותי קצת על נטליה.. אם יש בכלל משהו חדש... ודרך אגב ראיתי שהייתה לך יום הולדת אז המון מזל טוב..
R Rony 05 New member 24/5/07 #4 אהה..! נטי בסדר =) עוד מעט היא אמורה לצאת לסיבוב הופעות בעולם וגם בארגנטינה עצמה... היא עובדת על הדיסק וכנראה גם על איזה סרט... ותודה! מתי לך יש?
אהה..! נטי בסדר =) עוד מעט היא אמורה לצאת לסיבוב הופעות בעולם וגם בארגנטינה עצמה... היא עובדת על הדיסק וכנראה גם על איזה סרט... ותודה! מתי לך יש?
R Rony 05 New member 25/5/07 #15 זה מה שהתכוונתי.. שהיא לא אמרה בנים, אלא פשוט "ניר"-לא צריך להגיד יותר מזה...שתהיה בריא
א אני עזרא New member 26/5/07 #16 תהיי בריאה גם את ../images/Emo24.gif האמת שיש לי איזה בעיה ברגל כבר כמה חודשים (כן כן, אני קצת צולע), ולפני איזה שבוע חטפתי איזו צננת... מקווה שהכל יעבור כבר
תהיי בריאה גם את ../images/Emo24.gif האמת שיש לי איזה בעיה ברגל כבר כמה חודשים (כן כן, אני קצת צולע), ולפני איזה שבוע חטפתי איזו צננת... מקווה שהכל יעבור כבר
R Rony 05 New member 26/5/07 #17 ../images/Emo10.gifאויייי מזדהה איתך בצורה רבה מדיי... תרגיש מצוייין ומהר.... ותודה על הבריאות.....העיקר שאתה שומר על החוש הומור...
../images/Emo10.gifאויייי מזדהה איתך בצורה רבה מדיי... תרגיש מצוייין ומהר.... ותודה על הבריאות.....העיקר שאתה שומר על החוש הומור...
א אני עזרא New member 26/5/07 #19 גם את צולעת? ../images/Emo12.gif או מקוררת?... בכל מקרה - תחלימי מהר מכל מה שיש לך!