חברס יש לי מחשבה...

dorgolan

New member
חברס יש לי מחשבה...

זרמו איתי רגע אני על קיובייס כבר למעלה משנה בוא נגיד שבחצי שנה האחרונה גיליתי פחו או יותר מה כל כפתור (בסיסי) עושה מאפקטים עד אודיו אבל משום מה אני מרגיש (כמו הרוב פה) שלמרות שאני מכיר עולי 30% מהתוכנה יש המון שאני מפספס אולי תתנו כמה דברים חדשים לנסות... מין ניסויים כאלה שיעזרו להכיר את התוכנה יותר טוב.. מה אתם חושבים??

HeavenlyB

New member
רעיון נחמד

אבל יש מה לפתח ברעיון הזה, כי אני בטוח שכל אחד מכיר חלק אחר של התוכנה, כל שלכל בנאדם צריך למצוא תרגיל אחר. הדרך הכי פשוטה ללמוד היא באמצעות הדימיון והתכנון. ברגע שאתה מרגיש שאתה צריך משהו, או שחסר לך משהו, זה הזמן לחפש את האופציה הזאת בתוכנה, לחרוש קצת יותר על התוכנה ולחפש, או פשוט לשאול אם קיימת אופציה כזאת. בנוסף, אפילו שאני לא מסוג האנשים האלה, הייתי ממליץ לקרוא את ההסברים שמגיעים עם התוכנה. אפשר לגלות המון דברים מעניינים. אני בד"כ פונה לתוכנה כשאני מחפש אופציה מסויימת שחסרה לי ואני מרגיש שהיא אמורה להיות קיימת, כי היא קיימת באולפן אמיתי, שהקיובייס אמור לחקות. אז אני פונה ל HELP ומחפש, ואם לא קיימת אופציה כשזאת, בעזרת הדימיון אני מנסה למצוא דרך אחרת לקבל את מה שרציתי.

למעלה