ח'ברס הילפ!

Drenthe

New member
ח'ברס הילפ!

למישהו מכם יש דף/דפים מה שזה לא יהיה הקשור להנחיות של הPROJECT באנגלית? אני אמור להגיש את הגירסא הסופית ב1.6 ועדיין לא התחלתי
. אני מחפש לרמת 5 יח"ל, גם של 4 לא תזיק בכלל. דחיתי את זה יותר מדי ושכחתי שיהיו לי בגרויות על הראש. תודה לעוזרים.

לא נתנו לכם בביה"ס?

הייתי עוזרת לך אבל שלי מודפס ואין לי סורק... חוץ מזה, לנו היה נושא נורא ספציפי (מגזין באיזה נושא שבא לנו) והיו הוראות מדויקות. הגשנו כל שבוע עוד חלק עד שסיימנו הכל. תשאל את אחד החברים שלך מה בדיוק צריך לעשות ואז תתבייש בעצמך על שדחית את זה כל כך הרבה

הממ,עקב העובדה שאני נבחנת על זה

מחר [בגרות
],אמורים להיות לי איפשוהו הנחיות [על אף שאנחנו עשינו את זה ממש מזמן]... אבל אלו הנחיות דיי קפדניות,אנחנו היינו צריכים לעשות על משהו-משהו. השאלה שלנו,להמחשה,היא: what are the different theories regarding intelligence ? בזמן שהשאלות של כיתות 5 יח"ל רגילות,לעיתים מסתכמות ב- who's the beatles ?
[שזה הכי הכי שיש,כן? הלוואי עליי!] בכל אופן,אני פשוט לא יודעת אם תרצה כאלו הנחיות...ואם כן,אז אני אחפש אותן,ואחפש דרך להעביר לך.
בכל מקרה.כיף לך שמותר לכם לעשות לבד
.

Drenthe

New member
כל דבר יתקבל בברכה

חשבתי לעשות משהו בכיוון כדורגל
. מצד שני חשבתי לעשות בנושא כזה לא "רגיל" שאדע אותו בעל פה ואבלבל את המנחה
.

talbebchuk

New member
100 בבגרות בע"פ :)

הפרוג'קט זה ממש לא סרט, יושבים על זה שעתיים בקושי וגם ככה הבוחנים לא באמת מסתכלים עליו ושואלים עליו בקושי שאלה אחת... אני לא יכולה להגיד לך הנחיות מפורטות, אני יכולה להגיד רק מה יש אצלי בפרוג'קט: * דף שער * תוכן עניינים * מדוע בחרת בנושא (זה החלק הכי חופר ומעניין שעשיתי..) * מבוא (קצת על הנושא, שוב למה בחרת בו בקצרה ומה הולך להיות בעבודה) * גוף העבודה - כל החפירות למיניהן שבא לך להוסיף לעבודה - ב5 יחידות זה אמור להיות 8-10 עמודים אם אני לא טועה. לא באמת מסתכלים על כמות. שייראה הרבה אבל שיהיה לך קל לזכור את זה ולדבר על זה. * ביבליוגרפיה (אינטרנט, אנציקלופדיות (לא באמת!), וכל מה שבא לך) * מסקנות נספחים (תמונות, שרטוטים אם יש לך, פשוט כל מה שלא היה לך איפה לשים בעבודה..) מקווה שעזרתי.

Drenthe

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

תודה, לפחות יצרת לי תמונה כללית על מה שאני אמור לבצע
.

למעלה