חברססס.....

OMRI42

New member
חברססס.....

טוב שמעו אני עמרי מסמינר שלומית (קבוצה42) תדעו היה קורס מצויין אין היה טוב- וטוב שהיה....אני בעד לפתוח שירשור עם תמונות מהמדצים, ואם קיים כזה כבר אז תודיעו בתגובה או משהו תודה רבה

שלום עמרי..

גם אני משלומית ולכן אני להיט תתעורר, שלומית שולטים לא מישהו אחר (זה פשוט התבקש פה!!) אממ בכלאופן עמרי.. עמרי.. מאיפה אתה?? קבוצה 42.. היית עם נועה מצורן נכון?! מי היה איתך מגן רווה? אגב, אני עדי ויינר מגן רווה הייתי בקבוצה 52 עוד משהו? נהניתי? לא ממש (מה?!?!?! איך זה יכול להיות?!?! זה קורס מדצים!!! נכון, אבל ככה זה
) אממ וזהו! יומטוב!!

THE sky angel

New member
גמאני הייתי 42!! לפני שנתיים :))

איזה זקנה אני שיוואוווו!!!!! אזזז מאיפה אתה? ו... ספר מדריכים וכאלה!! אממ קיימים פה הרבה שרשורים עם תמונות ועוד מעט גם יכניסו לאתר אז שווה להסתכל לפני שפותחים שרשור חדש!! אבל בכולופן ברוך הבא!!

ה טמבל

New member
את זקנה?! אז מה אני יגיד??!

בקורס מדצים שאלה אותי אחת החניכות אם אני מד"ב, ואחרי שאמרתי לה שאני רק י'בניק היא לא האמינה ואמרה שאני נראה לפחות בן 25... כן בטח

OMRI42

New member
ממממ

עדי למקרה שלא שמת לב אני לומד איתך בב"ס חחחחח אם את לא זוכרת אותי אז חבל.... המדריך היה ויקטור רכז נוער של מרחבים אישית אני ממש חושב שהוא היה מדריך מצויין באמת למרות שהדעות בקבוצה בקשה לזה היו חלוקות. עדי אני מצטער בשבילך שלא נהנת חבל אבל אני בטוח שבעתיד תדעי לראות את הטוב שיצא לך מהקורס. אכן 42 קבוצה אמפריה!!! שימו תמונות מהקורס.

איך אני אשים לב?!

לא אמרת שם משפחה ומאיפה אתה.. יווו זה כבר פעם שניה שזה קורה לי! אנשים תגידו מאיפה אתם מאיפה אני צריכה לנחש שמכל האנשים בעולם דווקא אתם נכנסתם לפה?! אני מאוד שמחה שנהנית! ועכשיו אני כן יודעת מי אתה
שמחה שהצטרפת לפה! וזה בסדר.. אני כבר רואה את הדברים הטובים שיצאתי איתם מהקורס.. אפשר להגיד שזה השפיע עלי הרבה.. (וחבל שרק עכשיו אני רואה את זה..
) בכולופן! גם נועה פה! (פאק אני טיפשה) ו.. תהנו לכם!
ושמור על קשר..!! אגב, אם אתה לא יודע - אני עוברת בצפר שנה הבאה אז אנחנו כבר לא נלמד יחד באותו בצפר.. ובטח שאני זוכרת איך אפשר לשכוח?!
(אני מקווה שאתה באמת מי שאני חושבת שאתה.. כי אם לא.. אז אופסי..
) אני כותבת הרבה.. בכלמקרה שיהיה לך יומעולה! מקווה שנשמור על קשר
להתראות =) עדי

OMRI42

New member
מהמהמהמהמהמההה??;

למה ולאיזה ב"ס את עוברת?????????????????????.....איזה באסההה.....

H a Z a r D

New member
עומרי תעשה לי ילד :)

רק למען ההבהרה.. אני ועומרי מכירים עוד מימים עברו =) אני לא מבקשת ילדים מכל אחד!!!

s h e e p i t

New member
לא יודעת אם יש פה מישו מקבוצה 59

אבל... תקראו בבקשה את ההודעה בראש העמוד! אתם חייבים ללמוד לשרשר... עם כל הכבוד ויש כבוד...
תהנו.... יום טוב

צבייי!

היי זאת עדי ויינר (בלונדינית קטנה כזאת.. הכרנו בלילה האחרון..
) מה קורה?? ברוך הבא לפורומינו הקטן[?] שגדל לאט לאט
דבר איתי =) יומטוב!

פשושונת

New member
וואלה!!! גם אני זוכרת......

הכרתי אותך גם בלילה האחרון!!! ויינר הכירה ביננו וישבנו בדשא שם עד שאמרו שצריכים להכנס לכיתות!!! איזה מאגניבבבבב..............

כן, זה הוא..

ואפרת באמת - תלמדי לשרשר כשאת רוצה להגיד להודעה.. את לוחצת למטה "הוסף תגובה" להודעה שאליה את רוצה להגיב.. ולא להודעה האחרונה שבשרשור.. מקווה שהבנת =\ בהצלחה

למעלה