חברל'ך

מצוטטת

New member
חברל'ך

רגע לפני שאני מניחה ראשי על הכר לפני ש'אני נפרדת מהמקלדת.........רגעעעעעע תרגעו רק ליומיים כולה
יוצאת לאיזו השתלמות...(שרק אלוהים יודע מה טיבה), אבל שיהיה אז מרכזת כאן כמה מילים לך חופשייה רוצה לומר (ואולי אני דוגמא טובה לכך) אחת שנמצאת פרק זמן כמוך בתהליך...אך ללא התנסות (מבחירה) שאלת על מתכון, "אבקת קסמים" שתגרש את ידידנו השדים ואת הרי יודעת , הלוואי שהמציאות היתה מעניקה יותר ניסים ועושה איתנו קצת יותר חסדים......אבל עיזבי הרי את עצמך כתבת ...ישנה הדדיות, ישנו הבטחון, והשקט.... אז מה עוד צריך האדם כדי להרגיש נינוח , ולו אם זה לפרק זמן מוגבל? קחי אמצי זאת...כאן טמונה נראה לי התשובה לספק שלך. ואם אחרי כל מה שכתבתי לך עוד תצטרכי טבלאות, נפגש פה בעוד מס'ימים, ונגיע לפתרון. ולך RED יקירה.......מאחלת המשך תחושה רגועה ונינוחה נראה לי שזו פותרת הרבה מין התחושות הלט נוחות, שהיו מנת חלקך...מצליבה אצבעותי......... אבל רק בתנאי קטן..... כשאחזור.....חוויות גם תביאי לפה. ואחרי שחירתתי כאן מלל שלא אשכח הכי חשוב
יהודה......שומע מפקידה בידך את הקומקום והקפה לילה טוב ולהתראות.......

יהודה 59

New member
נכון שהבטחתי

אז ממשיך במסורת היום זה יום מאוד מיוחד ולא בגלל התאריך 3/3/03 אלא בשעה 8:30 יש ברית לבנה של אחותי הצעירה ובערב חתונה לבנה הבכור של אחותי הבכורה כן כן אני הסנביץ' אז קחו לכם גם עוגה עם ה

למעלה