חברי שאפו...

חברי שאפו...

מתי נכתוב שאנחנו נהנים מהמשחקים ? באגים קורים בכל מקום, גם בשאפו. נתקלתי גם אני במספר באגים וראיתי שתוקנו בהמשך, בכל זאת אתר חדש... גם ככה קיבלנו מתנה של 15,000 כסף שאפו, אנחנו החלוצים של האתר. בזכותנו האתר הזה יהיה ה א ת ר ! את ההערות שלי על באגים אני שולחת באופן אישי ולא בפורום, והבאג מתוקן תוך יום !!!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif רק אצלי הבאג לא מתוקן בכלל ולא

מתייחסים אלי ברצינות ? =/

oook10

New member
מאיה את נשמעת טיפ טיפה אובססיבית(!)

אם לא היינו נהנים לא היינו משחקים (?) אז מן הסתם כן נהנים במידה מסויימת. שום באג לא תוקן, והבאגים שהיו קיימים לפני חודשיים עדיין קיימים עכשיו. את די פנאטית מאיה לא? סך הכל פיקסלים על מסך על מה כל הרעש והצלצולים?

דנטל

New member
הייתי יותר נהנית

אם הייתי מצליחה להרשם. היום לראשונה ניסיתי בכלל להכנס לאתר ולבדוק מה יש שם וזה כבר מבריח אותי ומעצבן. נכון שאפשר לשחק גם בלי כניסה של היוזר, אבל אני רוצה לשמור את התוצאות שלי, אם כבר אני משחקת. זה מה שמופיע לי אחרי שאני מזינה את היוזר שלי והסיסמה: התקבלה הודעת שגיאה מהשרתcom.systemsnets.skillgames.exceptions.ServiceResponseException: Service sent error code: 1 // PreparedStatementCallback; invalid ResultSet access for SQL [insert into MEMBERS( memberid, customerid, active, registered, nickname, password, email, first_name, last_name, gender, birth_date, address, city, postal_code, countryid, phone_number, photo_url, tokens, register_date, ip, customer_memberid) values (?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?)]; nested exception is java.sql.SQLException: Invalid column index אגב, שמישהו יתקן את הניסוח הנוראי של "הינכם לא רשומים לאתר..."
. זה צריך להיות "אינכם רשומים לאתר...". וגם בצרו קשר היה רצוי לתקן את "מספר ההסידורי של הטורניר" ל"המספר הסידורי...".

למעלה