חברי פורם יקרים!

pinky8

New member
חברי פורם יקרים!

יש לי בקשה.. אני לא טובה כל כך באנגלית.. אז משיהו יכול בבקשה לתת לי שאת השמות הבאים באנגלית. שמות לבנות: שארלוט ריקי גינה אליס יסמין שאקירה ביונסה לילך אניה אמנדה קיילי היילי לינה הילה קלואי ריילי עדן בנים: אושרי נדב אורן- כמו בכוכב נולד מנואלו הראל מייקל הנרי שון שמות משפחה: טייב דנקר בוקשטיין ווסטון היילס וויס פארקר מוסרי טיילר תודה ואם יש לכם עוש שמות יפים זה יהיה נחמד.......

אז ככה../images/Emo78.gif

שמות לבנות: שארלוט-sharlot ריקי-riky גינה-gina אליס-alis יסמין-jesmin שאקירה-shakira ביונסה-byonce לילך-lilah אניה-ania אמנדה-amenda קיילי-kayly היילי-haily לינה-lina הילה-hila קלואי-kloi ריילי-raily עדן-eden בנים: אושרי-oshry נדב-nadav אורן-oren מנואלו-manoelo הראל-harel מייקל-maikel הנרי-henry שון-shon שמות משפחה: טייב-taiv דנקר-danker בוקשטיין-bookshtion ווסטון-woston היילס-hils וויס-vis פארקר-parker מוסרי-mooseri טיילר-tailer וברור שכל שם לעשות את האות הראשונה גדולה...

Manga136

New member
כמה טעויות קטנות. ../images/Emo142.gif

שרלוט=Charlotte אליס=Alice ריילי=Riley אמנדה=Amanda יסמין=Yasmin/Jasmine ביונסה=Beyonce קלואי=Kloe חוץ מאלה צדקת בהכל.

Manga136

New member
נכון. ../images/Emo142.gif

אבל זה לא ממש הבדל גדול.

כמה תיקונים: יותר נכון 12.

charllote-שארלוט ricky-ריקי alice beyonce amanda keylie cloe ומייקל אפשר לכתוב גם maichel שון כותבים ככה: sean bookshtein wise moseri

תודה שהכנסתם אותי גם לניתוח לשינוי מין../images/Emo78.gif

אני בתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא בן בתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כזה קשה להבין??? וכן אני יודעת אנגלית ואני כותבת איך שאני שומעת אז תודה רבה על זה שהפחתם אותי לדיסלקטית ושהכנסתם אותי לניתוח!

למעלה